


Frokosten byder på tastingboard, smørrebrød eller en saftig burger.
Hertil serveres vores økologiske øl.
Gælder fra 8 marts til og med 28 maj
Se vores menukort for Frokost›
Vi serverer en 3 retters sæsoninspireret menu med en tilhørende økologisk ølmenu.
Gælder fra 7 marts til og med d. 27 maj
Se vores menukort for Aften›Vi serverer en 3 retters menu med en tilhørende økologisk ølmenu eller en saftig burger.
Gælder fra 11 marts til og med d. 27 maj
Se vores menukort for Søndag›Bar Below er under ombygning og holder lukket fra d. 9 april til medio maj
Se vores menukort for BRAW BAR›Kom og oplev ølsmagning med ølforedrag, sidste lørdag i hver mdr. kl. 15.00
4 x 10 cl ølsmagning af eget bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min.
kr. 145,- pr. per.
Kan med fordel kombineres med spisning i restauranten eller en øl I baren.
2018:
27. Januar kl. 15.00
24. Februar kl. 15.00
31. Marts kl. 15.00
28. April kl. 15.00
26. Maj kl. 15.00
30. Juni kl. 15.00
28. Juli kl. 15.00
25. August kl. 15.00
29. September kl. 15.00
27. Oktober kl. 15.00
24. November kl. 15.00
22. December kl. 15.00
Ønsker du at booke andre dage til en ølsmagning, så kontakt os på telefon 35 30 05 30 eller info@noerrebrobryghus.dk
Alle grupper over 8 personer kan booke alle dage mellem kl. 12-20.
Vi anbefaler max 30 personer.
Grupper over 30 per. sammensætter vi specielle ølsmagniner for.
Søger du et anderledes sted at holde dit selskab? På Nørrebro Bryghus har vi de optimale rammer til afholdelse af fest, fødselsdage eller firmaarrangementer.
Prisen for vores helaftensarrangement er DKK 950,- per kuvert.
Arrangementet indeholder:
- Velkomstdrink
- Snacks
- 3 retters sæson menu
- Ølmenu
- Kaffe & Avec
- 2 timers fri bar (på øl, vin og vand)
Minimum 10 kuverter, DKK 950,- per kuvert
Ønskes eget lokale, skal i minimum være 40 personer.
Der gives 10% i rabat, hvis arrangementet afholdes søndag-torsdag.
Kontakt eventkoordinator Laura Sørensen for mere information
Tlf. 3530 0530 eller mail info@noerrebrobryghus.dk
Frokosten byder på tastingboard, smørrebrød eller en saftig burger.
Hertil serveres vores økologiske øl.
Gælder fra 8 marts til og med 28 maj
Se vores menukort for Frokost›
Vi serverer en 3 retters sæsoninspireret menu med en tilhørende økologisk ølmenu.
Gælder fra 7 marts til og med d. 27 maj
Se vores menukort for Aften›Vi serverer en 3 retters menu med en tilhørende økologisk ølmenu eller en saftig burger.
Gælder fra 11 marts til og med d. 27 maj
Se vores menukort for Søndag›April:
I April måned kan du bestille vores Dry-aged Danish Prime Rib Steak inkl. fritter og bearnaise, til DKK 295,- (normalpris DKK 395,-)
Se vores menukort for Månedens Tilbud›Bar Below er under ombygning og holder lukket fra d. 9 april til medio maj
Se vores menukort for BRAW BAR›Menu kommer
Se vores menukort for Kommende menu›Gælder fra 8 marts til og med 28 maj
Frokost kl. 12-16
Tastingboard Smørrebrød
3 af køkkenets udvalgte
DKK 185
Smørrebrød
Røget laks, rygeostcreme, agurk, rodfrugtchips, 64 grader æggeblomme
DKK 105
Æg og rejer, glaskål, dildmayo, hummerskum
DKK 90
Fiskefilet, rejer, syltet agurk, citron
DKK 95
Oksetatar, tomat, purløgsmayo, kinaradise, blå kongo
DKK 105
Hønsesalat, bacon, selleri, brændt hvidløg
DKK 90
Røget makrel, citronmayo, syltet tomat, rødløg
DKK 95
Lunt
Bryggerens burger
200g oksekød, bacon, røget cheddar, øl syltede rødløg, relish af soltørrede cherrytomater, løg mayonnaise, sennep og friterede kartofler
DKK 179
Dessert
Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær
DKK 85
Hjemmelavet petit four (2 stk)
DKK 55
Vi serverer økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker.
Gælder fra 7 marts til og med d. 27 maj
Aften kl. 17.30-22.00
3 retters sæsonmenu, DKK 350
Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo
Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg
Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær
Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl
DKK 145
Starter
Rørt tatar, sennep, tomat, æggeblomme, ramsløg, radisser
DKK 125
Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo
DKK 125
Stegt kulmule, savoy kål, edamamebønne, sauce nage, blåmusling, peberbacon
DKK 135
Main Course
Stegt rødfisk, borettane løg, forårsløg, salat fumé, syltet fennikel
DKK 195
Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg
DKK 195
Svamperavioli, salvie, svampebouillon, bøgehatte, trøffelmayo
DKK 185
Dry-aged Danish prime rib steak, 400g
Trøffel sauce, sæsonens grønt
DKK 350
Grillet ribeye steak
Trøffel sauce, sæsonens grønt
DKK 265
Side dish
Sauce béarnaise med fries
DKK 45
Dessert
Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær
DKK 85
Vanilje mousse, passionsfrugt sorbet, hvid chokolade
DKK 85
3 slags ost med sæsonens garniture
DKK 110
Hjemmelavet petit four (2 stk)
DKK 55
Gælder fra 11 marts til og med d. 27 maj
Aften kl. 17.30-22.00
3 retters sæsonmenu, DKK 350
Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo
Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg
Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær
Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl
DKK 145
Starter
Rørt tatar, sennep, tomat, æggeblomme, ramsløg, radisser
DKK 125
Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo
DKK 125
Stegt kulmule, savoy kål, edamamebønne, sauce nage, blåmusling, peberbacon
DKK 135
Main Course
Stegt rødfisk, borettane løg, forårsløg, salat fumé, syltet fennikel
DKK 195
Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg
DKK 195
Svamperavioli, salvie, svampebouillon, bøgehatte, trøffelmayo
DKK 185
Bryggerens burger
200g oksekød, bacon, røget cheddar, øl syltede rødløg, relish af soltørrede cherrytomater, løg mayonnaise, sennep og friterede kartofler
DKK 179
Grillet ribeye steak
Trøffel sauce, sæsonens grønt
DKK 265
Side dish
Sauce béarnaise med fries
DKK 45
Dessert
Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær
DKK 85
Vanilje mousse, passionsfrugt sorbet, hvid chokolade
DKK 85
3 slags ost med sæsonens garniture
DKK 110
Hjemmelavet petit four (2 stk)
DKK 55
Vi servere økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker.
April tilbud:
I April måned kan du bestille vores Dry-aged Danish Prime Rib Steak inkl. fritter og bearnaise, til DKK 295,- (normalpris DKK 395,-)
Steaken bliver serveret med sæsonens grønt, trøffelsauce, fritter & bearnaise sauce.
Tilbuddet gælder mandag til lørdag, fra kl. 17.30
Maj tilbud:
Maj måneds tilbud består af 2 stykker udvalgt smørrebrød med 4 x 10 cl fadøl, til DKK 190,-
Du får serveret 2 stykker smørrebrød efter kokkens valg. Hertil bliver der serveret hjemmebagt rugbrød og 4 forskellige fadøl (af 10 cl), af husets udvalgte.
Tilbuddet gælder alle ugens dage, fra 12.00-16.00
BRAW er alle vores håndbryggede økologiske øl fra Ryesgade.
BRAW er det lokale og eksperimeterende øl på Nørrebro.
Jerry's Hole - APA - 5,6%
Black Unicorn - Black IPA - 7,9%
Sort, kraftig øl generøst tørhumlet med Chinook og Cascade humle. Brygget i samarbejde med Andreas fra Barr.
It only counts as one - Humlet Lager - 6,1 %
Denne lager er humlet med Chinook og Cascade humle i whirlpool’en. Derefter er den tørhumlet med en ekstra omgang Cascade humle for at sikre en frisk og ”grassy” finish.
I Still Don’t Know How Bitcoin Works? - APA m. hvede - 6,4%
Sprød pale ale med 40% hvedemalt. Tørhumlet med simcoe og citra.
New York Lager - Golden Lager - 5,2%
Karamelnoter og en blomsteragtig humleprofil
Forårs Bock - 7,0 %
Tysk inspireret Bock, kobberfarvet med duft af tørret frugt. Fyldig, rund og sød med snert af nødder.
Ravnsborg Rød - Red Ale - 5,5%
Blød, rund og fyldig med en tæt malt karakter og sødme
Union Session IPA - 3,5 %
Lys med amerikansk og new zealandsk humle. Afbalanceret bitterhed.
Brygget med havre og spelt.
Böhmer Pilsner - 5,0%
Tjekkisk inspireret let drikkelig pilsner
Kings County Brown Ale - 5,5 %
Amerikansk inspireret Brown Ale. Kastanje brun og frugtig ale. Smag af nødder, chokolade og tørret frugt.
BombayPale Ale - India Pale Ale - 6,5%
Stor bitterhed, sødme, maltkarakter og duft af humle
25 cl. øl 45-48 dkk
40 cl. øl 65-69 dkk
Samplers 4 x 10 cl efter eget valg dkk 80
Ølmenu 3 glas - serveres til vores 3-retters sæsonmenu
2 x 25 cl + 1 x 40 cl dkk 145
BRAW er alle vores håndbryggede økologiske øl fra Ryesgade.
BRAW er det lokale og eksperimeterende øl på Nørrebro.
Ølforum er Nørrebro Bryghus ølklub.
Medlemsskab dkk 450 + oprettelsesgebyr dkk 150
Fornyelse af kort (eksisterende medlemmer) dkk 450
Læs mere›I forbindelse med vores ombygning i kælderen, vil der ske nye og spændende tiltag med ølforum.
Dette betyder dog også at ølsymposiumer udgår
Læs mere›Ølforum er Nørrebro Bryghus ølklub.
Medlemsskab dkk 450 + oprettelsesgebyr dkk 150
Fornyelse af kort (eksisterende medlemmer) dkk 450
Følg Nørrebro Bryghus på Facebook
Medlemsfordele:
- Mandags- eller tidsdagsøl, 40 cl kl. 16.00-18.00 (inkl ekstra øl til dig eller dine venner, 40 cl til 40 kr)
- Altid 10 % på fadøl
- Fødselsdagsmiddag - mandag til torsdag (gælder fra 1.4.17)
I den måned du har fødselsdag, kan du tage en ven med i restauranten, mandag til torsdag, få 50 % på den aktuelle 3/4 retters menu med ølmenu.
- Ølsymposium den 3. tirsdag i hver måned.
Ølsymposium er ølsmagning og ølfortælling med vores ølnørd Laura Sørensen
Ølfourmsmedlemsskab købes på Nørrebro Bryghus i Ryesgade
- Juletilbud
Som ølforum medlem giver vi, mod forudbestilling, 50% rabatpå vores julemenu.
Tilbuddet gælder fra søndag-torsdag, i hele december måned.
Forudbestilling er nødvendigt.
Du/I kan bestille bord i restauranten, på dinnerbooking.com eller via mail: info@noerrebrobryghus.com
Notér "Ølforum juletilbud" ved reservation.
Husk altid at medbringe dit medlemskort!
I forbindelse med vores ombygning i kælderen, vil der ske nye og spændende tiltag med ølforum.
Dette betyder dog også at ølsymposiumer udgår
Der vil dog blive afholdt et sidste symposium Tirsdag d. 17 april, kl 19.00. Tema: Farvel med manér
Vi vender tilbage vedrørende nye tiltag på et senere tidspunkt
Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.
Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Emil Rosendahl Jensen brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.
De helt unikke og eksperimenterende øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske øltyper produceres både til restauranten og til flaske.
Interessen for vores øl har været stor, så de serveres på mange cafer, restauranter og barer, samt sælges på flaske i flere supermarkeder.
Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier.
Køkkenet benytter de nordske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimentere og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skifter 4 gange om året.
Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.
Køkkenet har en fin balance mellem traditionelle danske retter og råvarer, samt retter der kan tiltrække gæster fra hele verden.
Nørrebro Bryghus brygger og serverer velsmagende specialøl af økologiske råvarer.
Vi udvikler konstant på de klassiskeøltyper. Vores brygger, får inspiration fra årstiderne, trenden inden for mikrobryg og andre ølkulturer. Vi er alsidige og varierer de øltyper vi har på hanen i resturanten i Ryesgade.
Vores ølkort byder på søde, sure, bitre, kraftige, milde, tørre og humlede øl, så der er øl for enhver smag, enhver sindsstemning og enhver anledning. Øl og mad afstemmes, vi sammensætter ølmenuer der passer til det aktuelle menukort.
Siden åbningen af Bryghuset i september 2003, har vi brygget mere end 250 forskellige øltyper, hver med sin smag og personlighed. Vores øl er unikke, smagsfulde og tilsat en god portion fantasi.
Vores brygger kombinere ingredienserne vand, malt, humle, gær og krydderier og har respekt for de gamle traditioner for ølbrygning.
Den amerikanske ølkultur ligger vores hjerte nært, men mere klassisk ølkulturer som tysk, belgisk, tjekkisk og engelsk er også med til at inspirerede vores bryggeri.
Øl og økologi er omdrejningspunkt for køkkenet i Nørrebro Bryghus – som inspirationskilde, ingrediens og krydderi - og den drikkevare, der ledsager maden.
Køkkenets indspirationkilde er øl, årstidernes økologiske råvarer og det traditionelle nordiske køkken. Nørrebro Bryghus’ køkken karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken i den bedste ende.
Køkkenets raffinerede og udfordrende omgang med øl, årstider og økologi, samt respekten for de fundamentale gastronomiske spilleregler giver en fin balance mellem smagsindtryk og mundfølelser.
Hvilket har givet Bryghusets køkken dets helt egen personlighed.
Udgangspunktet for en velsmagende øl findes i øllets fire basisingredienser, nemlig malt, vand, humle og gær. Og de absolut bedste af slagsen, vi kan skaffe. Dertil kommer en god opskrift og en grundig og talentfuld brygger - så kan det ikke gå helt galt.
Fra malten kommer øllets farve samt en masse smag og sødme og fra sødmen stammer alkoholen. Malten knuses og alle godterne udvindes i brygvandet. Dernæst fjernes skallerne fra malten i en si og sukkervandet - urten - koges med den vidunderlige humle, som konserverer øllet og giver tilpas bitterhed og inciterende aromaer.
Næst følger den ugelange gæring, hvor ølgæren laver sukkerstoffer om til alkohol og kulsyre - det, du stifter bekendtskab med som øllets bobler. Endelig modnes øllet, og det tager alt fra et par uger til flere år alt afhængig af øltypen.
Tilbage står kun at nyde øllet - og det gøres naturligvis bedst på Nørrebro Bryghus.
Nomineret til Byens Bedste Ølbar ved AOK 2013
To guld og en sølv medalje i World Beer Cup 2010
Bronze medalje til Little Korkny Ale på World Beer Cup 2008
Nomineret til Årets VTO Oplevelsespris i 2008 (Videncenter for Turisme og Oplevelsesindustri).
2. plads i ”Branded packaging” (1. pladsen gik til iPod)på European DesignWeekAwards07 in London 2007
Kåret som ”Byens bedste bryg” (Kbh) 2006 af AOK/Berlingske Tidende (vi fik over 50% af stemmerne)
Kåret som “Bedste Danske Julebryg”, Politiken 2006
"Debuting Brewery of the year" 2005 (ratebeer.com)
North Bridge Extreme worlds best imperial IPA 2005 (ratebeer.com)
North Bridge Extreme worlds 6. best beer ”over all” 2005 (ratebeer.com)
Carlsbergs Semper Ardens Award 2004
The Gastromical Academy Price of Honour 2004
"Årets Bryggeri" 2003 (Danske Ølentusiaster)
Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål
– Adresse –
Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200København N
Cvr. nr. 26882451
- Telefon -
3530 0530
- Mail -
info@noerrebrobryghus.dk
Mandag - torsdag:
12.00 - 23.00
Fredag - lørdag:
12.00 - 01.00
Søndag:
12.00 - 22.00
Lukkedage:
Søndag d. 24.12.2017
Mandag d. 25.12.2017
Tirsdag d. 26.12.2017
Søndag d. 31.12.2017 - Lukket for frokost
Grundet nytårsaften har vi åbent fra kl. 18.00-23.00, kun for spisning
Mandag d. 01.01.2018
Bil
Der er gode parkeringsmuligheder i et nyt parkeringshus ved Blågårds Plads, ligesom der også er enkelte p-pladser ved Panum Instituttet på både Nørre Allé og Blegdamsvej. De er alle en del af Blå zone og parkering koster 9 kr./t. Fra lørdag kl. 17 til og med søndag er parkering gratis.
Bus
Buslinien 5A kører direkte til Ravnsborggade fra Nørreport Station – første stoppested efter søerne. Linje 3A standser ved Skt. Hans Torv og linje 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade.
Tog
Den nærmeste station er Nørreport. Herfra kan du gå ad Frederiksborggade (modsat Købmagergade) over søerne til Nørrebrogade og dreje til højre ad Ravnsborggade. Det tager ca. 15 min. Eller du kan også tage buslinje 5A.
Cykel eller gå-ben
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade.
Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade.
Find vej på Krak
http://map.krak.dk/?q=ryesgade+3,+k%C3%B8benhavn+n?search_word=
- Restaurationsselskabet Nørrebro Bryghus A/S - Cvr-nr. 26882451
- Bestyrelse -
Formand: Mogens Jønck
Frederik Heegaard
Lars Thuesen
Tommy Petersen
Søren Ask Nielsen
- Ledende medarbejdere -
Jann Madsen, Restaurantdirektør: jm@noerrebrobryghus.dk
Morten Jesper Rasmussen, Køkkenchef: mr@noerrebrobryghus.dk
Emil Rosendahl, Brygger: microbrew@noerrebrobryghus.dk
- Baldersbrønde Bryggeri A/S -
- Bestyrelse -
Formand: Mogens Jønck
Frederik Heegaard
Lars Thuesen
Tommy Petersen
Søren Ask Nielsen
- Direktion -
Adm. Dir.: Henrik Vang
- Ledende medarbejdere -
Jakob H. Hansen, Brygger & Produktionschef: jhh@noerrebrobryghus.dk
Bjørn Klubien, Salgschef: bk@noerrebrobryghus.dk
- Bogholderi- Cvr-nr: 31427797