Bestil bord

Har du specielle ønsker kan du ringe på: 35300530

 

 

Book dit bord online

Ølsmagning med ølforedrag

Kom og oplev ølsmagning med ølforedrag, sidste lørdag i hver mdr. kl. 15.00 

4 x 10 cl ølsmagning af eget bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min.

kr. 145,- pr. per.

Kan med fordel kombineres med spisning i restauranten eller en øl I baren. 

 

2018:

27. Januar kl. 15.00

24. Februar kl. 15.00

31. Marts kl. 15.00

28. April kl. 15.00

26. Maj kl.  15.00

30. Juni kl. 15.00

28. Juli kl. 15.00

25. August kl. 15.00

29. September kl. 15.00

27. Oktober kl. 15.00

24. November kl. 15.00

22. December kl. 15.00

 

Tilmeld dig ølsmagning her.

Ønsker du at booke andre dage til en ølsmagning, så kontakt os på telefon 35 30 05 30 eller info@noerrebrobryghus.dk

Alle grupper over 8 personer kan booke alle dage mellem kl. 12-20.

Vi anbefaler max 30 personer.

Grupper over 30 per. sammensætter vi specielle ølsmagniner for.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/221

Private dining

Søger du et anderledes sted at holde dit selskab? På Nørrebro Bryghus har vi de optimale rammer til afholdelse af fest, fødselsdage eller firmaarrangementer.

Prisen for vores helaftensarrangement er DKK 950,- per kuvert.

Arrangementet indeholder:

- Velkomstdrink

- Snacks

- 3 retters sæson menu

- Ølmenu 

- Kaffe & Avec

- 2 timers fri bar (på øl, vin og vand)

 

Minimum 10 kuverter, DKK 950,- per kuvert

Ønskes eget lokale, skal i minimum være 60 personer. 

 

Der gives 10% i rabat, hvis arrangementet afholdes søndag-torsdag.

 

Kontakt eventkoordinator Camilla Riis for mere information
Tlf. 3530 0530 eller mail info@noerrebrobryghus.dk

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/200

Helaftens julearrangement

Nørrebro Bryghus tilbyder et helaftens julearrangement på følgende fredage:

  • Fredag d. 23 november, kl. 18.00
  • Fredag d. 30 november, kl. 18.00
  • Fredag d. 7 december, kl. 18.00
  • Fredag d. 14 december, kl. 18.00

Prisen for vores helaftens julearrangement er DKK 995,- per kuvert.

Arrangementet indeholder:

- Velkomstdrink

- Snacks

- 4 retters julemenu som består af følgende;

  • Marineret torsk, panko, agurk, perleløg, lun dild mayo.
  • Stegt andebryst, andekroket, persillerod, syltet æble, tyttebærsauce.
  • Røget vesterhavsost, sprød havre, kvæde.
  • Surmælks mousse, ris a la mande skum, kirsebærsauce. 

- Ølmenu 

- Kaffe & Avec

- Fri bar til kl. 24.00 (på øl, vin og filtreret vand m/u brus)

OBS: restauranten lukker kl. 01.00

Se mere under >Julen 2018< hvis I ønsker at afholde jeres julefrokost på andre dage end de 4 fredage

Kontakt info@noerrebrobryghus.dkfor mere information 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/291

Frokost

Tastingboard Smørrebrød

3 af køkkenets udvalgte DKK 185

Vi servere økologiske håndbrygget øl som matcher maden og dine ønsker.

Smørrebrød

Røget laks, rygeost creme, agurk, rodfrugtschips DKK 105

Rejesalat, æg, dild, glaskål DKK 90

Fiskefilet, rejer, mayonnaise, syltet agurk, stuykman citron DKK 95

Hønsesalat, bacon, selleri, brændt hvidløg DKK 90

Oksetatar, purløg, sennep, cognac, trøffel DKK 105

Røget okse culotte, løgkompot, purløg DKK 95

 

Lunt

Bryggerens burger

200g oksekød, bacon, cheddar, ølsyltede løg, relish af soltørrede cherrytomater, løg mayonnaise, sennep, fritter DKK 175

 

Dessert

Hvid chokolade, passionsfrugt, tonka iscreme DKK 90

3 slags oste med garniture DKK 90

2 stk. Hjemmelavet petit four DKK 55 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/29

Aften

Sæsonmenu

Makrel, nye kartofler, løvstikke, ventrecé, rygeostsifon

Confiteret unghane, sauce blanquette, kirsebær, perleløg, selleri

Hvid chokolade, passionsfrugt, tonka iscreme

DKK 330

Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl

DKK 145

 

Mindre retter

> Vi anbefaler 3-4  retter per. person<

Tartar, blåbær, purløg, blå kongo DKK 120

Makrel, nye kartofler, løvstikke, ventecé, rygeostsifon DKK 120

Bagt torsk, peberrodssauce, beder, gammelknas DKK 120

Confiteret unghane, sauce blanquette, kirsebær, perleløg, selleri DKK 125

Ravioli, basilikum, røget ravost, tørret æggeblomme DKK 125

Flat iron, Ravnsborg Rød, røde druer, røget marv DKK 125

Pistacie, chokolade, citron DKK 90

Hvid chokolade, passionsfrugt, tonka iscreme DKK 90

3 slags oste, sæsonens garniture DKK 90

 

Større retter

Krogmodnet dansk prime rib steak 400g, trøffelsauce, sæsonens grøntsager DKK 350

>kan vælges som en del af sæsonmenuen DKK 450<

Grillet ribeye steak, trøffelsauce, sæsonens grøntsager DKK 265

>Kan vælges som en del af sæsonmenuen DKK 400<

Tilbehør, sauce bearnaise med fritter DKK 45

 

Bryggerens favoritter

Fish and chips, tartar sauce, fritter, urtesalat DKK 175

Spareribs, purløgsmayo, fritter, urtesalat DKK 175

Bryggerens burger, 200g oksekød, bacon, cheddar, ølsyltede løg, relish af semi-dried cherrytomater, løgmayo, mustard, fritter DKK 175

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/30

BRAW BAR

Kom ned og oplev den hyggelige stemning i vores nye BRAW bar.  Nyd en øl, spil dart eller prøv en af vores mange forskellige slags 'spirits'. 

Hold øje med løbende events på vores facebookside www.facebook.com/brawbrewing/ og følg os på instragram www.instagram.com/braw.dk

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/279

Kommende menu

 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/290

Julen 2018

Julemenu - Aften

4 retters julemenu som består af følgende;

 

Marineret torsk, panko, agurk, perleløg, lun dild mayo.

Stegt andebryst, andekroket, persillerod, syltet æble, tyttebærsauce.

Røget vesterhavsost, sprød havre, kvæde.

Surmælks mousse, ris a la mande skum, kirsebærsobet.

 

Ølmenu - 3 x 25cl + 1 x 40cl

DKK 600 per. kuvert

 

Serveres alle dage fra d. 14/11 - 30/12 undtagen 4 følgende fredage: 23/11, 30/11, 7/12 & 14/12

Se mere under >helaftens julearrangementer< hvis I ønsker at holde jeres julefrokost om fredagen.

Julemenu - Frokost

Juleinspireret tasting board - 3 stk. smørrebrød

40 cl fadøl + 1 valgfri snaps

DKK 275 per. kuvert

 

Serveres alle dage fra d. 15/11 - 30/12

 

>Vær opmærksom på at vi holder lukket i juledagene: 24/12, 25/12 & 26/12<

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/293

Øl på hanerne

BRAW. Håndbryggede, unikke og økologiske øl.

YOU GOTTA PAY THE TROLL TOLL

YOU GOTTA PAY THE TROLL TOLL - Porter m. kaffe - 6,3% En letdrikkelig porter med kaffe og humle, med de dejlige nordamerikanske humler; Chinook og Cascade 

BRODAN

BRODAN - 5,7%

Humlet Brown Ale. Brygget sammen med KAIJU. Beer (AUS). Full-bodied med tropisk aroma fra humlen.

RECREATIONAL BINGE WATCHING

RECREATIONAL BINGE WATCHING - 4,7%

Frisk, humlet og let drikkelig. En ægte session IPA.

FROM MOSTAR WITH LOVE

FROM MOSTAR WITH LOVE - 4,9% 

Amerikansk Pale Ale. Frisk, frugtig og let drikkelig, med dejlige noter af tropisk frugt og god bitterhed.

KÖLSH! KÖLSH! KÖLSH!

KÖLSH! KÖLSH! KÖLSH!

Lækker lys ale med aner fra Köln i Tyskland. Smagen er på den lettere side med en frisk finish.

Klassiske økologiske fadøl

New York Lager

New York Lager - Golden Lager -  5,2%
Karamelnoter og en blomsteragtig humleprofil 

Union Session IPA

Union Session IPA - 3,5 %

Lys med amerikansk og new zealandsk humle. Afbalanceret bitterhed.

Brygget med havre og spelt.

Bombay IPA

Bombay IPA - 6,5%
En kraftig øl, brygget på økologisk malt med en intens aroma af humle.

Nørrebro Pilsner

Nørrebro Pilsner - 4.6%

En blød pilsner med lav bitterhed

Ravnsborg Rød

Ravnsborg Rød - Red Ale - 5,5%Blød, rund og fyldig med en tæt malt karakter og sødme 

Stuykman Weissbier

Stuykman Weissbier - 5,0 %Frisk, sødmefuld og let syrlig øl. Brygget på pilsnermalt og hvedemalt 

Böhmer Pilsner

Böhmer Pilsner - 5,0%

Mild malt aroma med diskret krydret humle.

King´s County Brown Ale

King's County Brown Ale - 5,5%

En klassisk, Amerikansk brown ale. Mørk og frugtig med duft og smag af nødder, chokolade og tørret frugt.

25 cl. øl 45-48 dkk

40 cl. øl 65-69 dkk

Samplers 4 x 10 cl efter eget valg dkk 80

Ølmenu 3 glas - serveres til vores 3-retters sæsonmenu
2 x 25 cl + 1 x 40 cl dkk 145
 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/100

BRAW

BRAW er alle vores håndbryggede økologiske øl fra Ryesgade.
BRAW er det lokale og eksperimeterende øl på Nørrebro. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/261

På flaske

Du kan også tage vores flaskeøl med hjem. Se vores udvalg af lækre øl på flaske - de kan også fås i en gaveæske.
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/101

Om Ølforum

Ølforum er bryghusets ølklub i Braw baren og den er lige din kop øl, hvis du holder af gratis eftermiddagsøl og spændende ølbrygning.  

Medlemsfordele

Mandags- eller tirsdagsøl

Kom forbi og nyd en gratis 40 cl. fadøl i tidsrummet Man-Tir fra 16.00 - 18.00.

 

10% på fadøl

I Braw baren kan du når som helst få 10% på fadøl.

 

Fødselsdagsmiddag

I den måned du har fødselsdag kan du tage en ledsager med i restauranten, og få 50% på den aktuelle 3/4 retters menu samt på ølmenuen.

 

Kom forbi bryghuset i Ryesgade, hvis du vil være med i klubben.

Pris: 500 kr for et års medlemskab fra indmeldelsesdatoen + gebyr ved oprettelse 150 kr

(Ovenstående priser er gældende fra Maj 2018. Forbehold for prisændringer)

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/158

Bryghuset

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Emil Rosendahl Jensen brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

De helt unikke og eksperimenterende øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske øltyper produceres både til restauranten og til flaske. 

Interessen for vores øl har været stor, så de serveres på mange cafer, restauranter og barer, samt sælges på flaske i flere supermarkeder. 

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier. 
Køkkenet benytter de nordske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimentere og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skifter 4 gange om året. 

Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.

Køkkenet har en fin balance mellem traditionelle danske retter og råvarer, samt retter der kan tiltrække gæster fra hele verden. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/52

Ølfilosofi

Nørrebro Bryghus brygger og serverer velsmagende specialøl af økologiske råvarer. 

Vi udvikler konstant på de klassiskeøltyper. Vores brygger, får inspiration fra årstiderne, trenden inden for mikrobryg og andre ølkulturer.  Vi er alsidige og varierer de øltyper vi har på hanen i resturanten i Ryesgade. 

Vores ølkort byder på søde, sure, bitre, kraftige, milde, tørre og humlede øl, så der er øl for enhver smag, enhver sindsstemning og enhver anledning.  Øl og mad afstemmes, vi sammensætter ølmenuer der passer til det aktuelle menukort.

Siden åbningen af Bryghuset i september 2003, har vi brygget mere end 250 forskellige øltyper, hver med sin smag og personlighed.  Vores øl er unikke, smagsfulde og tilsat en god portion fantasi. 

Vores brygger kombinere ingredienserne vand, malt, humle, gær og krydderier og har respekt for de gamle traditioner for ølbrygning. 

Den amerikanske ølkultur ligger vores hjerte nært, men mere klassisk ølkulturer som tysk, belgisk, tjekkisk og engelsk er også med til at inspirerede vores bryggeri.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/53

Øl og mad

Øl og økologi er omdrejningspunkt for køkkenet i Nørrebro Bryghus – som inspirationskilde, ingrediens og krydderi - og den drikkevare, der ledsager maden.

Køkkenets indspirationkilde er øl, årstidernes økologiske råvarer og det traditionelle nordiske køkken.  Nørrebro Bryghus’ køkken karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken i den bedste ende.

Køkkenets raffinerede og udfordrende omgang med øl, årstider og økologi, samt respekten for de fundamentale gastronomiske spilleregler giver en fin balance mellem smagsindtryk og mundfølelser.

Hvilket har givet Bryghusets køkken dets helt egen personlighed.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/54

Brygningen

Udgangspunktet for en velsmagende øl findes i øllets fire basisingredienser, nemlig malt, vand, humle og gær. Og de absolut bedste af slagsen, vi kan skaffe. Dertil kommer en god opskrift og en grundig og talentfuld brygger - så kan det ikke gå helt galt.

Fra malten kommer øllets farve samt en masse smag og sødme og fra sødmen stammer alkoholen. Malten knuses og alle godterne udvindes i brygvandet. Dernæst fjernes skallerne fra malten i en si og sukkervandet - urten - koges med den vidunderlige humle, som konserverer øllet og giver tilpas bitterhed og inciterende aromaer.

Næst følger den ugelange gæring, hvor ølgæren laver sukkerstoffer om til alkohol og kulsyre - det, du stifter bekendtskab med som øllets bobler. Endelig modnes øllet, og det tager alt fra et par uger til flere år alt afhængig af øltypen.

Tilbage står kun at nyde øllet - og det gøres naturligvis bedst på Nørrebro Bryghus.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/51

Awards

 

 

Nomineret til Byens Bedste Ølbar ved AOK 2013

To guld og en sølv medalje i World Beer Cup 2010

Bronze medalje til Little Korkny Ale på World Beer Cup 2008

Nomineret til Årets VTO Oplevelsespris i 2008 (Videncenter for Turisme og Oplevelsesindustri).

2. plads i ”Branded packaging” (1. pladsen gik til iPod)på European DesignWeekAwards07 in London 2007

Kåret som ”Byens bedste bryg” (Kbh) 2006 af AOK/Berlingske Tidende (vi fik over 50% af stemmerne)

Kåret som “Bedste Danske Julebryg”, Politiken 2006

"Debuting Brewery of the year" 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds best imperial IPA 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds 6. best beer ”over all” 2005 (ratebeer.com)

Carlsbergs Semper Ardens Award 2004

The Gastromical Academy Price of Honour 2004

"Årets Bryggeri" 2003 (Danske Ølentusiaster)

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/50

Gaver

Gavekort til Nørrebro Bryghus

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Karton med udvalgte flaskeøl

  • Karton med 4 stk. Nørrebro Bryghus flaskeøl a. 40 cl. Dkk 120
    Købes på Nørrebro Bryghus.
 

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

– Adresse –

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3 
2200København N

Cvr. nr. 26882451

- Telefon -
3530 0530

- Mail -
info@noerrebrobryghus.dk

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/44

Åbningstider

Mandag - torsdag:
12.00 - 23.00

Fredag - lørdag:
12.00 - 01.00

Søndag:
12.00 - 22.00

Lukkedage:

Mandag d. 24.12.2018

Tirsdag d. 25.12.2018

Onsdag d. 26.12.2018

Mandag d. 31.12.2018 - Lukket for frokost

Grundet nytårsaften har vi åbent fra kl. 18.00-23.00, kun for spisning

Tirsdag d. 01.01.2019

 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/45

Find vej

Bil
Der er gode parkeringsmuligheder i et nyt parkeringshus ved Blågårds Plads, ligesom der også er enkelte p-pladser ved Panum Instituttet på både Nørre Allé og Blegdamsvej. De er alle en del af Blå zone og parkering koster 9 kr./t. Fra lørdag kl. 17 til og med søndag er parkering gratis.

Bus
Buslinien 5A kører direkte til Ravnsborggade fra Nørreport Station – første stoppested efter søerne. Linje 3A standser ved Skt. Hans Torv og linje 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade.

Tog
Den nærmeste station er Nørreport. Herfra kan du gå ad Frederiksborggade (modsat Købmagergade) over søerne til Nørrebrogade og dreje til højre ad Ravnsborggade. Det tager ca. 15 min. Eller du kan også tage buslinje 5A.

Cykel eller gå-ben 
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade. 

Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade. 

Find vej på Krak

http://map.krak.dk/?q=ryesgade+3,+k%C3%B8benhavn+n?search_word=

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/46

Organisation

- Restaurationsselskabet Nørrebro Bryghus A/S - Cvr-nr.  26882451

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Søren Ask Nielsen

- Ledende medarbejdere -

Jann Madsen, Restaurantdirektør: jm@noerrebrobryghus.dk

Morten Jesper Rasmussen, Køkkenchef: mr@noerrebrobryghus.dk     

Emil Rosendahl, Brygger: microbrew@noerrebrobryghus.dk

 

- Baldersbrønde Bryggeri A/S -

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Søren Ask Nielsen
 

 

- Direktion -

Adm. Dir.: Henrik Vang

hv@noerrebrobryghus.dk 

- Ledende medarbejdere -

Jakob H. Hansen, Brygger & Produktionschef: jhh@noerrebrobryghus.dk

Bjørn Klubien, Salgschef: bk@noerrebrobryghus.dk

- Bogholderi- Cvr-nr: 31427797

bogholder@noerrebrobryghus.dk 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/47