Bestil bord

Har du specielle ønsker kan du ringe på: 35300530

 

 

Book dit bord online

Ølsmagning med ølforedrag

Kom og oplev ølsmagning med ølforedrag, sidste lørdag i hver mdr. kl. 15.00 

4 x 10 cl ølsmagning af eget bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min.

kr. 145,- pr. per.

Kan med fordel kombineres med spisning i restauranten eller en øl I baren. 

 

2018:

27. Januar kl. 15.00

24. Februar kl. 15.00

31. Marts kl. 15.00

28. April kl. 15.00

26. Maj kl.  15.00

30. Juni kl. 15.00

28. Juli kl. 15.00

25. August kl. 15.00

29. September kl. 15.00

27. Oktober kl. 15.00

24. November kl. 15.00

22. December kl. 15.00

 

Tilmeld dig ølsmagning her.

Ønsker du at booke andre dage til en ølsmagning, så kontakt os på telefon 35 30 05 30 eller info@noerrebrobryghus.dk

Alle grupper over 8 personer kan booke alle dage mellem kl. 12-20.

Vi anbefaler max 30 personer.

Grupper over 30 per. sammensætter vi specielle ølsmagniner for.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/221

Private dining

Søger du et anderledes sted at holde dit selskab? På Nørrebro Bryghus har vi de optimale rammer til afholdelse af fest, fødselsdage eller firmaarrangementer.

Prisen for vores helaftensarrangement er DKK 950,- per kuvert.

Arrangementet indeholder:

- Velkomstdrink

- Snacks

- 3 retters sæson menu

- Ølmenu 

- Kaffe & Avec

- 2 timers fri bar (på øl, vin og vand)

 

Minimum 10 kuverter, DKK 950,- per kuvert

Ønskes eget lokale, skal i minimum være 60 personer. 

 

Der gives 10% i rabat, hvis arrangementet afholdes søndag-torsdag.

 

Kontakt eventkoordinator Laura Sørensen for mere information
Tlf. 3530 0530 eller mail info@noerrebrobryghus.dk

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/200

Helaftens julearrangement

Nørrebro Bryghus tilbyder et helaftens julearrangement på følgende fredage

Fredag d. 23 november, kl. 18.00

Fredag d. 30 november, kl. 18.00

Fredag d. 7 december, kl. 18.00

Fredag d. 14 december, kl. 18.00

 

Prisen for vores helaftens julearrangement er DKK 1150,- per kuvert.

 

Arrangementet indeholder:

- Velkomstdrink

- Snacks

- 4 retters julemenu

- Ølmenu 

- Kaffe & Avec

- Fri bar til kl 01 (på øl, vin og vand)

 

Kontakt info@noerrebrobryghus.dkfor mere information 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/291

Frokost

Gælder fra 8 marts til og med 28 maj

 

Frokost kl. 12-16 

 

Tastingboard Smørrebrød

3 af køkkenets udvalgte

DKK 185

 

Smørrebrød

Røget laks, rygeostcreme, agurk, rodfrugtchips, 64 grader æggeblomme

DKK 105

Æg og rejer, glaskål, dildmayo, hummerskum

DKK 90

Fiskefilet, rejer, syltet agurk, citron

DKK 95

Oksetatar, tomat, purløgsmayo, kinaradise, blå kongo

DKK 105

Hønsesalat, bacon, selleri, brændt hvidløg

DKK 90

Røget makrel, citronmayo, syltet tomat, rødløg

DKK 95

 

Lunt

Bryggerens burger

200g oksekød, bacon, røget cheddar, øl syltede rødløg, relish af soltørrede cherrytomater, løg mayonnaise, sennep og friterede kartofler

DKK 179

 

Dessert

Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær

DKK 85

Hjemmelavet petit four (2 stk)

DKK 55

 

Vi serverer økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/29

Aften

Gælder fra 7 marts til og med d. 27 maj

 

Aften kl. 17.30-22.00

 

3 retters sæsonmenu, DKK 350

Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo

Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg

Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær

 

Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl

DKK 145

 

Starter

Rørt tatar, sennep, tomat, æggeblomme, ramsløg, radisser

DKK 125

Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo

DKK 125

Stegt kulmule, savoy kål, edamamebønne, sauce nage, blåmusling, peberbacon

DKK 135

 

Main Course

Stegt rødfisk, borettane løg, forårsløg, salat fumé, syltet fennikel

DKK 195

Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg

DKK 195

Svamperavioli, salvie, svampebouillon, bøgehatte, trøffelmayo

DKK 185

Dry-aged Danish prime rib steak, 400g

Trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 350

Grillet ribeye steak

Trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 265

Side dish

Sauce béarnaise med fries

DKK 45

 

Dessert

Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær

DKK 85

Vanilje mousse, passionsfrugt sorbet, hvid chokolade

DKK 85

3 slags ost med sæsonens garniture

DKK 110

Hjemmelavet petit four (2 stk)

DKK 55

 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/30

Søndag

Gælder fra 11 marts til og med d. 27 maj

Aften kl. 17.30-22.00

 

3 retters sæsonmenu, DKK 350

Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo

Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg

Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær

 

Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl

DKK 145

 

Starter

Rørt tatar, sennep, tomat, æggeblomme, ramsløg, radisser

DKK 125

Let saltet lyssej, agurk, rugbrød, salturt, røget dildmayo

DKK 125

Stegt kulmule, savoy kål, edamamebønne, sauce nage, blåmusling, peberbacon

DKK 135

 

Main Course

Stegt rødfisk, borettane løg, forårsløg, salat fumé, syltet fennikel

DKK 195

Kalve culotte, braiseret kalvebryst, gulerodspure, spæde gulerødder, ale sauce, fermenteret hvidløg

DKK 195

Svamperavioli, salvie, svampebouillon, bøgehatte, trøffelmayo

DKK 185

 

Bryggerens burger

200g oksekød, bacon, røget cheddar, øl syltede rødløg, relish af soltørrede cherrytomater, løg mayonnaise, sennep og friterede kartofler

DKK 179

 

Grillet ribeye steak

Trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 265

 

Side dish

Sauce béarnaise med fries

DKK 45

 

Dessert

Chokolade-/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær

DKK 85

Vanilje mousse, passionsfrugt sorbet, hvid chokolade

DKK 85

3 slags ost med sæsonens garniture

DKK 110

Hjemmelavet petit four (2 stk)

DKK 55

 

Vi servere økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

 

Book bord her

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/224

Månedens Tilbud

Maj tilbud:

Maj måneds tilbud består af 2 stykker udvalgt smørrebrød med 4 x 10 cl fadøl, til DKK 190,-

Du får serveret 2 stykker smørrebrød efter kokkens valg. Hertil bliver der serveret hjemmebagt rugbrød og 4 forskellige fadøl (af 10 cl), af husets udvalgte. 

Tilbuddet gælder alle ugens dage, fra 12.00-16.00

Tilbuddet skal forudbestilles ved bordreservation

 

Juni tilbud:

I juni måned kan du få "Todays catch" med en 40 cl NB classic til DKK 195,-

"Todays catch" består af en fisketallerken, skaldyr & aioli. Hertil bliver der serveret en valgfri 40 cl fadøl, af vores Nørrebro classic udvalg.  

Tilbuddet gælder mandag til lørdag, fra 17.30 - 22.00 

Tilbuddet skal forudbestilles ved bordreservation
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/264

BRAW BAR

Den 18 maj åbner BRAW bar og alle er inviteret. Læs mere og deltag i eventet på nedenstående link

https://www.facebook.com/events/827066717481397/

 

Barens åbningstider:

Mandag-Torsdag: 16 - 24

Fredag : 16 - 02

Lørdag: 12 - 02

Søndag: 12 - 23 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/279

Kommende menu

3 retters sæsonmenu, DKK 330

Røget makrel m/blåmusling, estragon, glaskål, fjordrejer

Stegt kvie, sommerfrikassé, blomkål, urtepanko, ærteskud

Brombærmousse, solbær, lakrids/chokolade crumble, fennikel is

 

Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl

DKK 145

 

Starter

Røget makrel m/blåmusling, estragon, glaskål, fjordrejer

DKK 125

Oksetartar m/cognac, chips, purløgsmayo

DKK 125

Bagt ørred m/ løvstikke creme, asparges, radicchio

DKK 135

 

Main Course

Stegt kvie, sommerfrikassé, blomkål, urtepanko, ærteskud

DKK 195

Stegt multe, auberginepuré, tomatconcasse, nye løg, røget dildskum

DKK 195

Ravioli m/spinat, friskost, shiitake creme, sommertrøffel

DKK 185

Dagens fangst

Fiske tallerken, skaldyr, aioli

DKK 195

Dry-aged Danish prime rib steak, 400g

Trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 350

Grillet ribeye steak

Trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 265

Side dish

Sauce béarnaise med fries

DKK 45

 

Dessert

Brombærmousse, solbær, lakrids/chokolade crumble, fennikel is

DKK 85

Rabarber, creme anglaise, hvid chokolade

DKK 85

3 slags ost med sæsonens garniture

DKK 110

Hjemmelavet petit four (2 stk)

DKK 55

 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/290

Øl på hanerne

BRAW. Håndbryggede, unikke og økologiske øl.

It Only Counts as One

It only counts as one - Humlet Lager - 6,1 %

Denne lager er humlet med Chinook og Cascade humle i whirlpool’en. Derefter er den tørhumlet med en ekstra omgang Cascade humle for at sikre en frisk og ”grassy” finish.

 

All Hail The King

All Hail The King - Humlet Lager med Grapefrugt - 5,3%

En hyldest øl til vor afdøde Kong Henri. Humlet med Mosaic og Azacca humle.

 

 

Jerry's Hole - APA - 5,6%

Jerry's Hole - APA - 5,6%

En frisk American Pale Ale, som er brygget med den amerikanske Jarrylo humle

A fresh American Pale Ale. Brewed with the American  Jarrylo hops. 

Hva' Ka' Du, Lager?

Hva' Ka' Du, Lager? - Lager - 5,6%

Lager brygget med den lækre New Zealandske humle Wakatu.

 

Cool Beans

Cool Beans - IPA m. kaffe - 7%

Lækker IPA brygget med havre, rug og kaffe. Denne øl har en intens frugtig smag og aroma af kaffe. Kaffen er fra BARKAS Coffee og er 100% Arabica bønner fra Chiapas i Mexico. Den er tilsat i øllen som kold ekstrakt, hvilket frembringer de fine bærnoter som leger med Citra humlen i en smuk forening.

Klassiske økologiske fadøl

New York Lager

New York Lager - Golden Lager -  5,2%
Karamelnoter og en blomsteragtig humleprofil 

Forårs Bock

Forårs Bock - 7,0 %

Tysk inspireret Bock, kobberfarvet med duft af tørret frugt. Fyldig, rund og sød med snert af nødder.

Ravnsborg Rød

Ravnsborg Rød - Red Ale  - 5,5%
Blød, rund og fyldig med en tæt malt karakter og sødme

Union Session IPA

Union Session IPA - 3,5 %

Lys med amerikansk og new zealandsk humle. Afbalanceret bitterhed.

Brygget med havre og spelt.

Böhmer Pilsner

Böhmer Pilsner - 5,0%

Tjekkisk inspireret let drikkelig pilsner 

King´s County Brown Ale

Kings County Brown Ale - 5,5 %
Amerikansk inspireret Brown Ale. Kastanje brun og frugtig ale. Smag af nødder, chokolade og tørret frugt.

Bombay Pale Ale

BombayPale Ale - India Pale Ale  - 6,5%

Stor bitterhed, sødme,  maltkarakter og duft af humle

25 cl. øl 45-48 dkk

40 cl. øl 65-69 dkk

Samplers 4 x 10 cl efter eget valg dkk 80

Ølmenu 3 glas - serveres til vores 3-retters sæsonmenu
2 x 25 cl + 1 x 40 cl dkk 145
 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/100

BRAW

BRAW er alle vores håndbryggede økologiske øl fra Ryesgade.
BRAW er det lokale og eksperimeterende øl på Nørrebro. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/261

På flaske

Du kan også tage vores flaskeøl med hjem. Se vores udvalg af lækre øl på flaske - de kan også fås i en gaveæske.
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/101

Om Ølforum

Ølforum er bryghusets ølklub, og den er lige din kop øl, hvis du holder af gratis eftermiddagsøl og spændende ølbrygning. 

 

Medlemsfordele:

  • Mandags- eller tirsdagsøl. Kom forbi og nyd en gratis 40 cl. fadøl i tidsrummet Man-Tir fra 15.30 - 17.30 
  • 10% på fadøl i baren
  • Fødselsdagsmiddag. I den måned du har fødselsdag, kan du mandag til torsdag tage en ven med i restauranten, og få 50% på den aktuelle 3/4 retters menu samt på ølmenuen.

 

Kom forbi bryghuset i Ryesgade, hvis du vil være med i klubben.

 

Pris: 500 kr for et års medlemskab fra indmeldelsesdatoen + gebyr ved oprettelse 150 kr

(Ovenstående priser er gældende fra Maj 2018. Forbehold for prisændringer)

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/158

Bryghuset

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Emil Rosendahl Jensen brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

De helt unikke og eksperimenterende øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske øltyper produceres både til restauranten og til flaske. 

Interessen for vores øl har været stor, så de serveres på mange cafer, restauranter og barer, samt sælges på flaske i flere supermarkeder. 

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier. 
Køkkenet benytter de nordske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimentere og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skifter 4 gange om året. 

Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.

Køkkenet har en fin balance mellem traditionelle danske retter og råvarer, samt retter der kan tiltrække gæster fra hele verden. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/52

Ølfilosofi

Nørrebro Bryghus brygger og serverer velsmagende specialøl af økologiske råvarer. 

Vi udvikler konstant på de klassiskeøltyper. Vores brygger, får inspiration fra årstiderne, trenden inden for mikrobryg og andre ølkulturer.  Vi er alsidige og varierer de øltyper vi har på hanen i resturanten i Ryesgade. 

Vores ølkort byder på søde, sure, bitre, kraftige, milde, tørre og humlede øl, så der er øl for enhver smag, enhver sindsstemning og enhver anledning.  Øl og mad afstemmes, vi sammensætter ølmenuer der passer til det aktuelle menukort.

Siden åbningen af Bryghuset i september 2003, har vi brygget mere end 250 forskellige øltyper, hver med sin smag og personlighed.  Vores øl er unikke, smagsfulde og tilsat en god portion fantasi. 

Vores brygger kombinere ingredienserne vand, malt, humle, gær og krydderier og har respekt for de gamle traditioner for ølbrygning. 

Den amerikanske ølkultur ligger vores hjerte nært, men mere klassisk ølkulturer som tysk, belgisk, tjekkisk og engelsk er også med til at inspirerede vores bryggeri.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/53

Øl og mad

Øl og økologi er omdrejningspunkt for køkkenet i Nørrebro Bryghus – som inspirationskilde, ingrediens og krydderi - og den drikkevare, der ledsager maden.

Køkkenets indspirationkilde er øl, årstidernes økologiske råvarer og det traditionelle nordiske køkken.  Nørrebro Bryghus’ køkken karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken i den bedste ende.

Køkkenets raffinerede og udfordrende omgang med øl, årstider og økologi, samt respekten for de fundamentale gastronomiske spilleregler giver en fin balance mellem smagsindtryk og mundfølelser.

Hvilket har givet Bryghusets køkken dets helt egen personlighed.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/54

Brygningen

Udgangspunktet for en velsmagende øl findes i øllets fire basisingredienser, nemlig malt, vand, humle og gær. Og de absolut bedste af slagsen, vi kan skaffe. Dertil kommer en god opskrift og en grundig og talentfuld brygger - så kan det ikke gå helt galt.

Fra malten kommer øllets farve samt en masse smag og sødme og fra sødmen stammer alkoholen. Malten knuses og alle godterne udvindes i brygvandet. Dernæst fjernes skallerne fra malten i en si og sukkervandet - urten - koges med den vidunderlige humle, som konserverer øllet og giver tilpas bitterhed og inciterende aromaer.

Næst følger den ugelange gæring, hvor ølgæren laver sukkerstoffer om til alkohol og kulsyre - det, du stifter bekendtskab med som øllets bobler. Endelig modnes øllet, og det tager alt fra et par uger til flere år alt afhængig af øltypen.

Tilbage står kun at nyde øllet - og det gøres naturligvis bedst på Nørrebro Bryghus.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/51

Awards

 

 

Nomineret til Byens Bedste Ølbar ved AOK 2013

To guld og en sølv medalje i World Beer Cup 2010

Bronze medalje til Little Korkny Ale på World Beer Cup 2008

Nomineret til Årets VTO Oplevelsespris i 2008 (Videncenter for Turisme og Oplevelsesindustri).

2. plads i ”Branded packaging” (1. pladsen gik til iPod)på European DesignWeekAwards07 in London 2007

Kåret som ”Byens bedste bryg” (Kbh) 2006 af AOK/Berlingske Tidende (vi fik over 50% af stemmerne)

Kåret som “Bedste Danske Julebryg”, Politiken 2006

"Debuting Brewery of the year" 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds best imperial IPA 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds 6. best beer ”over all” 2005 (ratebeer.com)

Carlsbergs Semper Ardens Award 2004

The Gastromical Academy Price of Honour 2004

"Årets Bryggeri" 2003 (Danske Ølentusiaster)

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/50

Gaver

Gavekort til Nørrebro Bryghus

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Karton med udvalgte flaskeøl

  • Karton med 4 stk. Nørrebro Bryghus flaskeøl a. 40 cl. Dkk 120
    Købes på Nørrebro Bryghus.
 

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

– Adresse –

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3 
2200København N

Cvr. nr. 26882451

- Telefon -
3530 0530

- Mail -
info@noerrebrobryghus.dk

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/44

Åbningstider

Mandag - torsdag:
12.00 - 23.00

Fredag - lørdag:
12.00 - 01.00

Søndag:
12.00 - 22.00

Lukkedage:

Søndag d. 24.12.2017

Mandag d. 25.12.2017

Tirsdag d. 26.12.2017

Søndag d. 31.12.2017 - Lukket for frokost

Grundet nytårsaften har vi åbent fra kl. 18.00-23.00, kun for spisning

Mandag d. 01.01.2018

 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/45

Find vej

Bil
Der er gode parkeringsmuligheder i et nyt parkeringshus ved Blågårds Plads, ligesom der også er enkelte p-pladser ved Panum Instituttet på både Nørre Allé og Blegdamsvej. De er alle en del af Blå zone og parkering koster 9 kr./t. Fra lørdag kl. 17 til og med søndag er parkering gratis.

Bus
Buslinien 5A kører direkte til Ravnsborggade fra Nørreport Station – første stoppested efter søerne. Linje 3A standser ved Skt. Hans Torv og linje 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade.

Tog
Den nærmeste station er Nørreport. Herfra kan du gå ad Frederiksborggade (modsat Købmagergade) over søerne til Nørrebrogade og dreje til højre ad Ravnsborggade. Det tager ca. 15 min. Eller du kan også tage buslinje 5A.

Cykel eller gå-ben 
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade. 

Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade. 

Find vej på Krak

http://map.krak.dk/?q=ryesgade+3,+k%C3%B8benhavn+n?search_word=

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/46

Organisation

- Restaurationsselskabet Nørrebro Bryghus A/S - Cvr-nr.  26882451

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Søren Ask Nielsen

- Ledende medarbejdere -

Jann Madsen, Restaurantdirektør: jm@noerrebrobryghus.dk

Morten Jesper Rasmussen, Køkkenchef: mr@noerrebrobryghus.dk     

Emil Rosendahl, Brygger: microbrew@noerrebrobryghus.dk

 

- Baldersbrønde Bryggeri A/S -

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Søren Ask Nielsen
 

 

- Direktion -

Adm. Dir.: Henrik Vang

hv@noerrebrobryghus.dk 

- Ledende medarbejdere -

Jakob H. Hansen, Brygger & Produktionschef: jhh@noerrebrobryghus.dk

Bjørn Klubien, Salgschef: bk@noerrebrobryghus.dk

- Bogholderi- Cvr-nr: 31427797

bogholder@noerrebrobryghus.dk 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/47