Bestil bord

Har du specielle ønsker kan du ringe på: 35300530

 

 

Book dit bord online

Ølsmagning med ølforedrag

Kom og oplev ølsmagning med ølforedrag, sidste lørdag i hver mdr. kl. 15.00 

4 x 10 cl ølsmagning af eget bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min.

kr. 145,- pr. per.

Kan med fordel kombineres med spisning i restauranten eller en øl I baren. 

 

2018:

27. Januar kl. 15.00

24. Februar kl. 15.00

31. Marts kl. 15.00

28. April kl. 15.00

26. Maj kl.  15.00

30. Juni kl. 15.00

28. Juli kl. 15.00

25. August kl. 15.00

29. September kl. 15.00

27. Oktober kl. 15.00

24. November kl. 15.00

22. December kl. 15.00

 

Tilmeld dig ølsmagning her.

Ønsker du at booke andre dage til en ølsmagning, så kontakt os på telefon 35 30 05 30 eller info@noerrebrobryghus.dk

Alle grupper over 8 personer kan booke alle dage mellem kl. 12-20.

Vi anbefaler max 30 personer.

Grupper over 30 per. sammensætter vi specielle ølsmagniner for.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/221

Private dining

Søger du et anderledes sted at holde dit selskab? På Nørrebro Bryghus har vi de optimale rammer til afholdelse af fest, fødselsdage eller firmaarrangementer.

Prisen for vores helaftensarrangement er DKK 950,- per kuvert.

Arrangementet indeholder:

- Velkomstdrink

- Snacks

- 3 retters sæson menu

- Ølmenu 

- Kaffe & Avec

- 2 timers fri bar (på øl, vin og vand)

 

Minimum 10 kuverter, DKK 950,- per kuvert

 

Der gives 10% i rabat, hvis arrangementet afholdes søndag-torsdag.

 

Kontakt eventkoordinator Laura Sørensen for mere information
Tlf. 3530 0530 eller mail info@noerrebrobryghus.dk

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/200
Uge 7

Dinnerdays uge 7

Spis for 200,- i uge 7

Menu

Forret: Ceviche af torsk, endive, sort sesam, dildmayo, jordskokkechips

Hovedret: Glaseret oksekæbe, friteret grønkål, kartoffelskum, persillerodspuré, blegselleri crudité, sauce med selleri &  kapers

Dessert: Havtorn sorbet, havtorngele, choko/karamel mousse, saltede havreflager

 

Dinnerdays pris: 200,- (+ billetgebyr)

 

Bord skal bestilles via http://dinnerdays.com/ 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/278
1 feb - 28 feb

Februar tilbud

Februar tilbud

Grillet ribeye steak m. trøffel sauce & sæsonens grønt,  DKK 195,-  (Normal pris 265,- dkk)

 

Tilbuddet skal bestilles og betales via dinnebooking.com

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/288
16. februar kl 21.30

Vinterjazz 2018 - Sermon Organ Combo

VINTERJAZZ 2018

FRI ENTRE efter 'først-til-mølle' princippet. 
 Hvis i ønsker at spise før koncerterne, kan der bestilles bord på mail: info@noerrebrobryghus.dk, på telefon: 35 30 05 30 eller via hjemmesiden 
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/284
17. februar kl 21.30

Vinterjazz 2018 - Kiss Kiss Bang Bang

VINTERJAZZ 2018

FRI ENTRE efter 'først-til-mølle' princippet. 
 Hvis i ønsker at spise før koncerterne, kan der bestilles bord på mail: info@noerrebrobryghus.dk, på telefon: 35 30 05 30 eller via hjemmesiden

 

 
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/285
23. februar kl 21.30

Vinterjazz 2018 - Acoustic Lounge

VINTERJAZZ 2018

FRI ENTRE efter 'først-til-mølle' princippet. 
 Hvis i ønsker at spise før koncerterne, kan der bestilles bord på mail: info@noerrebrobryghus.dk, på telefon: 35 30 05 30 eller via hjemmesiden 
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/286
24. februar kl 21.30

Vinterjazz 2018 - Gypsy Vendetta

VINTERJAZZ 2018

FRI ENTRE efter 'først-til-mølle' princippet. 
 Hvis i ønsker at spise før koncerterne, kan der bestilles bord på mail: info@noerrebrobryghus.dk, på telefon: 35 30 05 30 eller via hjemmesiden 
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/287

Frokost

Gælder fra 2 januar til 7 marts

 

Frokost kl. 12-16 

 

Tastingboard Smørrebrød

3 af køkkenets udvalgte

DKK 185

 

Smørrebrød

Røget laks, ronet æggeblomme, rygeostcreme, agurk, rodfrugtchips

DKK 105

Æg og rejer, glaskål, dildmayo, hummerskum

DKK 90

Fiskefilet, rejer, remoulade, syltet agurk, citron

DKK 95

Oksetatar, tomat, purløgsmayo, kinaradisse

DKK 105

Hønsesalat, bacon, selleri, brændt hvidløg

DKK 90

Røget okseculotte, løgkompot, løgmayo, brøndkarse

DKK 95

 

Lunt

Bryggerens burger

200g oksekød, bacon, røget cheddar, øl syltede rødløg, relish af soltørrede cherrytomater,  løg mayonnaise, sennep og friterede kartofler

DKK 179

 

Dessert

Havtorn sorbet, havtorngele, choko/karamel mousse, saltede havreflager

DKK 85

Hjemmelavet petit four (2 stk)

DKK 55

Vi serverer økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/29

Aften

Gælder fra 2 januar til 6. marts

Aften kl. 17.30-22.00

 

3 retters sæsonmenu, DKK 350

·         Ceviche af torsk, endive, sort sesam, dildmayo, jordskokkechips

·         Glaseret oksekæbe, friteret grønkål, kartoffelskum, persillerodspuré, blegselleri crudité, sauce med selleri &  kapers

·         Havtorn sorbet, havtorngele, choko/karamel mousse, saltede havreflager

Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl

DKK 145

 

Starter

Ceviche af torsk, endive, sort sesam, dildmayo, jordskokkechips

DKK 125

Oksetatar, æggeblomme, tomat, purløgsmayo, kinaradisse, blå kongo

DKK 125

Stegt Ibericogris, æble, mizuna, røget ravost, stegt palmekål, sauce med purløg

DKK 135

 

Main Course

Glaseret oksekæbe, friteret grønkål, kartoffelskum, persillerodspuré, blegselleri crudité, sauce med selleri &  kapers

DKK 195

Gnocci, langtidsbagt portobello, trøffel creme, syltede løg, brunet smør/løg sifon, kartoffelpuf, glaskål m. aske & sennep

DKK 185

Stegt lyssej, kammusling, skorzonerrod, tang, peberrodssauce

DKK 195

Signatur ret - Dry-aged Danish prime rib steak, 400g

Trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 350

Grillet ribeye steak, trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 265

* Kan også fås som hovedret i en 3 retters menu, DKK 400

 

Side dish

Sauce béarnaise with fries

DKK 45

 

Dessert

Havtorn sorbet, havtorngele, choko/karamel mousse, saltede havreflager

DKK 85

Tonkabønne iscreme, citron gele, luftig citron mousse

DKK 85

2 slags ost m. sæsonens garniture

DKK 110

Hjemmelavet petit four (2 stk)

DKK 55

 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/30

Søndag

Aften kl. 17.30-21.00

 

3 retters sæsonmenu, DKK 350

·         Ceviche af torsk, endive, sort sesam, dildmayo, jordskokkechips

·         Glaseret oksekæbe, friteret grønkål, kartoffelskum, persillerodspuré, blegselleri crudité, sauce med selleri &  kapers

·         Havtorn sorbet, havtorngele, choko/karamel mousse, saltede havreflager

Ølmenu med 3 øl, 25cl / 40cl / 25cl

DKK 145

 

Starter

Ceviche af torsk, endive, sort sesam, dildmayo, jordskokkechips

DKK 125

Oksetatar, æggeblomme, tomat, purløgsmayo, kinaradisse, blå kongo

DKK 125

Stegt Ibericogris, æble, mizuna, røget ravost, stegt palmekål, sauce med purløg

DKK 135

 

Main Course

Glaseret oksekæbe, friteret grønkål, kartoffelskum, persillerodspuré, blegselleri crudité, sauce med selleri &  kapers

DKK 195

Gnocci, langtidsbagt portobello, trøffel creme, syltede løg, brunet smør/løg sifon, kartoffelpuf, glaskål m. aske & sennep

DKK 185

Stegt lyssej, kammusling, skorzonerrod, tang, peberrodssauce

DKK 195

 

Grillet ribeye steak, trøffel sauce, sæsonens grønt

DKK 265

* Kan også fås som hovedret i en 3 retters menu, DKK 400

 

Bryggerens burger

200g oksekød, bacon, røget cheddar, øl syltede rødløg, relish af soltørrede cherrytomater,  løg mayonnaise, sennep og friterede kartofler

DKK 179

 

Side dish

Sauce béarnaise with fries

DKK 45

 

Dessert

Havtorn sorbet, havtorngele, choko/karamel mousse, saltede havreflager

DKK 85

Tonkabønne iscreme, citron gele, luftig citron mousse

DKK 85

2 slags ost m. sæsonens garniture

DKK 110

Hjemmelavet petit four (2 stk)

DKK 55

 

Vi servere økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

 

Book bord her

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/224

Bar Below

Mandag til lørdag fra 17.30 til 22.00 kan du nu bestille forskellige småretter i vores kælder. 

Du bestiller og betaler i baren. 

Der kan ikke reserveres bord i kælderen.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/279

Kommende menu

Fra d. 7 marts til og med d. 12 juni 

 

3 retters sæsonmenu, DKK 350

Letsaltet lyssej, salturt, agurk, rugbrødstoast, røget dild mayo

Kalveculotte, braiseret kalvebryst, gulerod, ale sauce, syltede hvidløg

Chokolade/porter is, ymerskum, brownie, aroniabær

 

Ølmenu med 3 øl,  25 cl/40 cl/ 25cl 

DKK 145

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/290

Øl på hanerne

BRAW. Håndbryggede, unikke og økologiske øl.

Currantly Out Of Office

Currantly Out of Office - Berliner Weisse  m. solbær - 4,2%

Frisk og syrlig berliner weisse. Frugtige noter fra solbærrene og en flot højrød farve. 

Pete Schmelba

Pete Schmelba - Kette Sour med fersken, hindbær og vanilje fra Madagascar - 4,5%

Smuk fersken farvet øl, med dejlige aromaer fra stenfrugt og bær. Syrligheden gås mildt i møde af vaniljen, der runder øllen behageligt af. Denne øl er brygget i samarbejde med Bad Seed Brewing.

Mr. Hankey

Mr. Hankey - Stout med vanilje - 8,5%

Rund og blød med en anelse bitterhed, sødlig afslutning af vanilje. Brygget i samarbejde med Flying Couch Brewing.

Jerry's Hole

Jerry's Hole - APA - 5,6%

It Only Counts as One

It Only Counts as one - Humlet lager - 6,1%

Denne lager er humlet med Chinook og Cascade humle i whirlpool’en. Derefter er den tørhumlet med en ekstra omgang Cascade humle for at sikre en frisk og ”grassy” finish.

I Still Don’t Know How Bitcoin Works?

I Still Don’t Know How Bitcoin Works? - APA m. hvede - 6,4%Sprød pale ale med 40% hvedemalt. Tørhumlet med simcoe og citra. 

You Gotta Pay The Troll Toll

You Gotta Pay The Troll Toll - Porter m. kaffe - 6,3% Lækker, letdrikkelig porter med kaffe og humlet med de dejlige nordamerikanske humler; Chinook og Cascade 

Klassiske økologiske fadøl

New York Lager

New York Lager - Golden Lager -  5,2%
Karamelnoter og en blomsteragtig humleprofil 

Stuykman Weissbier

Stuykman Weissbier - 5 %

Frisk, sødmefuld og let syrlig øl. Brygget på pilsnermalt og hvedemalt

Bombay Pale Ale

BombayPale Ale - India Pale Ale  - 6,5%

Stor bitterhed, sødme,  maltkarakter og duft af humle

Pisner

Pisner- 5,0 %

Frisk og let drikkelig pilsner, der ikke indeholder pis ;)

Forårs Bock

Forårs Bock - 7,0 %

Tysk inspireret Bock, kobberfarvet med duft af tørret frugt. Fyldig, rund og sød med snert af nødder.

25 cl. øl 45-48 dkk

40 cl. øl 65-69 dkk

Samplers 4 x 10 cl efter eget valg dkk 80

Ølmenu 3 glas - serveres til vores 3-retters sæsonmenu
2 x 25 cl + 1 x 40 cl dkk 145
 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/100

BRAW

BRAW er alle vores håndbryggede økologiske øl fra Ryesgade.
BRAW er det lokale og eksperimeterende øl på Nørrebro. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/261

På flaske

Du kan også tage vores flaskeøl med hjem. Se vores udvalg af lækre øl på flaske - de kan også fås i en gaveæske.
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/101

Om Ølforum

Ølforum er Nørrebro Bryghus ølklub.

Medlemsskab dkk 450 + oprettelsesgebyr dkk 150  

Fornyelse af kort (eksisterende medlemmer) dkk 450 

Følg Nørrebro Bryghus på Facebook 

Medlemsfordele: 

- Mandags- eller tidsdagsøl, 40 cl kl. 16.00-18.00 (inkl ekstra øl til dig eller dine venner,  40 cl til 40 kr)

- Altid 10 % på fadøl 

- Fødselsdagsmiddag - mandag til torsdag (gælder fra 1.4.17) 

I den måned du har fødselsdag, kan du tage en ven med i restauranten, mandag til torsdag, få 50 % på den aktuelle 3/4 retters menu med ølmenu.

- Ølsymposium den 3. tirsdag i hver måned.

Ølsymposium er ølsmagning og ølfortælling med vores ølnørd Laura Sørensen

Ølfourmsmedlemsskab købes på Nørrebro Bryghus i Ryesgade

- Juletilbud

Som ølforum medlem giver vi, mod forudbestilling, 50% rabatpå vores julemenu.

Tilbuddet gælder fra søndag-torsdag, i hele december måned.

Forudbestilling er nødvendigt.

Du/I kan bestille bord i restauranten, på dinnerbooking.com eller via mail: info@noerrebrobryghus.com

Notér "Ølforum juletilbud" ved reservation.

 

Husk altid at medbringe dit medlemskort!

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/158

Ølsymposium

Den 3. tirsdag i hver måned, inviteres Ølforummedlemmer indenfor i bryggeriet.

Vores fantastiske ølnørd Laura Sørensen, fortæller og giver smagsprøver på forskellige øltyper. 

Alle med gyldigt ølforumsmedlemskort kan deltage, helt gratis. 

Kommende ølsymposium: Tirsdag d. 20 februar, kl. 19.00. Tema: Chokolade

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/159

Bryghuset

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Emil Rosendahl Jensen brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

De helt unikke og eksperimenterende øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske øltyper produceres både til restauranten og til flaske. 

Interessen for vores øl har været stor, så de serveres på mange cafer, restauranter og barer, samt sælges på flaske i flere supermarkeder. 

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier. 
Køkkenet benytter de nordske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimentere og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skifter 4 gange om året. 

Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.

Køkkenet har en fin balance mellem traditionelle danske retter og råvarer, samt retter der kan tiltrække gæster fra hele verden. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/52

Ølfilosofi

Nørrebro Bryghus brygger og serverer velsmagende specialøl af økologiske råvarer. 

Vi udvikler konstant på de klassiskeøltyper. Vores brygger, får inspiration fra årstiderne, trenden inden for mikrobryg og andre ølkulturer.  Vi er alsidige og varierer de øltyper vi har på hanen i resturanten i Ryesgade. 

Vores ølkort byder på søde, sure, bitre, kraftige, milde, tørre og humlede øl, så der er øl for enhver smag, enhver sindsstemning og enhver anledning.  Øl og mad afstemmes, vi sammensætter ølmenuer der passer til det aktuelle menukort.

Siden åbningen af Bryghuset i september 2003, har vi brygget mere end 250 forskellige øltyper, hver med sin smag og personlighed.  Vores øl er unikke, smagsfulde og tilsat en god portion fantasi. 

Vores brygger kombinere ingredienserne vand, malt, humle, gær og krydderier og har respekt for de gamle traditioner for ølbrygning. 

Den amerikanske ølkultur ligger vores hjerte nært, men mere klassisk ølkulturer som tysk, belgisk, tjekkisk og engelsk er også med til at inspirerede vores bryggeri.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/53

Øl og mad

Øl og økologi er omdrejningspunkt for køkkenet i Nørrebro Bryghus – som inspirationskilde, ingrediens og krydderi - og den drikkevare, der ledsager maden.

Køkkenets indspirationkilde er øl, årstidernes økologiske råvarer og det traditionelle nordiske køkken.  Nørrebro Bryghus’ køkken karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken i den bedste ende.

Køkkenets raffinerede og udfordrende omgang med øl, årstider og økologi, samt respekten for de fundamentale gastronomiske spilleregler giver en fin balance mellem smagsindtryk og mundfølelser.

Hvilket har givet Bryghusets køkken dets helt egen personlighed.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/54

Brygningen

Udgangspunktet for en velsmagende øl findes i øllets fire basisingredienser, nemlig malt, vand, humle og gær. Og de absolut bedste af slagsen, vi kan skaffe. Dertil kommer en god opskrift og en grundig og talentfuld brygger - så kan det ikke gå helt galt.

Fra malten kommer øllets farve samt en masse smag og sødme og fra sødmen stammer alkoholen. Malten knuses og alle godterne udvindes i brygvandet. Dernæst fjernes skallerne fra malten i en si og sukkervandet - urten - koges med den vidunderlige humle, som konserverer øllet og giver tilpas bitterhed og inciterende aromaer.

Næst følger den ugelange gæring, hvor ølgæren laver sukkerstoffer om til alkohol og kulsyre - det, du stifter bekendtskab med som øllets bobler. Endelig modnes øllet, og det tager alt fra et par uger til flere år alt afhængig af øltypen.

Tilbage står kun at nyde øllet - og det gøres naturligvis bedst på Nørrebro Bryghus.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/51

Awards

 

 

Nomineret til Byens Bedste Ølbar ved AOK 2013

To guld og en sølv medalje i World Beer Cup 2010

Bronze medalje til Little Korkny Ale på World Beer Cup 2008

Nomineret til Årets VTO Oplevelsespris i 2008 (Videncenter for Turisme og Oplevelsesindustri).

2. plads i ”Branded packaging” (1. pladsen gik til iPod)på European DesignWeekAwards07 in London 2007

Kåret som ”Byens bedste bryg” (Kbh) 2006 af AOK/Berlingske Tidende (vi fik over 50% af stemmerne)

Kåret som “Bedste Danske Julebryg”, Politiken 2006

"Debuting Brewery of the year" 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds best imperial IPA 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds 6. best beer ”over all” 2005 (ratebeer.com)

Carlsbergs Semper Ardens Award 2004

The Gastromical Academy Price of Honour 2004

"Årets Bryggeri" 2003 (Danske Ølentusiaster)

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/50

Gaver

Gavekort til Nørrebro Bryghus

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Karton med udvalgte flaskeøl

  • Karton med 4 stk. Nørrebro Bryghus flaskeøl a. 40 cl. Dkk 120
    Købes på Nørrebro Bryghus.
 

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

– Adresse –

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3 
2200København N

Cvr. nr. 26882451

- Telefon -
3530 0530

- Mail -
info@noerrebrobryghus.dk

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/44

Åbningstider

Mandag - torsdag:
12.00 - 23.00

Fredag - lørdag:
12.00 - 01.00

Søndag:
12.00 - 22.00

Lukkedage:

Søndag d. 24.12.2017

Mandag d. 25.12.2017

Tirsdag d. 26.12.2017

Søndag d. 31.12.2017 - Lukket for frokost

Grundet nytårsaften har vi åbent fra kl. 18.00-23.00, kun for spisning

Mandag d. 01.01.2018

 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/45

Find vej

Bil
Der er gode parkeringsmuligheder i et nyt parkeringshus ved Blågårds Plads, ligesom der også er enkelte p-pladser ved Panum Instituttet på både Nørre Allé og Blegdamsvej. De er alle en del af Blå zone og parkering koster 9 kr./t. Fra lørdag kl. 17 til og med søndag er parkering gratis.

Bus
Buslinien 5A kører direkte til Ravnsborggade fra Nørreport Station – første stoppested efter søerne. Linje 3A standser ved Skt. Hans Torv og linje 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade.

Tog
Den nærmeste station er Nørreport. Herfra kan du gå ad Frederiksborggade (modsat Købmagergade) over søerne til Nørrebrogade og dreje til højre ad Ravnsborggade. Det tager ca. 15 min. Eller du kan også tage buslinje 5A.

Cykel eller gå-ben 
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade. 

Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade. 

Find vej på Krak

http://map.krak.dk/?q=ryesgade+3,+k%C3%B8benhavn+n?search_word=

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/46

Organisation

- Restaurationsselskabet Nørrebro Bryghus A/S - Cvr-nr.  26882451

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Søren Ask Nielsen

- Ledende medarbejdere -

Jann Madsen, Restaurantdirektør: jm@noerrebrobryghus.dk

Morten Jesper Rasmussen, Køkkenchef: mr@noerrebrobryghus.dk     

Emil Rosendahl, Brygger: microbrew@noerrebrobryghus.dk

 

- Baldersbrønde Bryggeri A/S -

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Søren Ask Nielsen
 

 

- Direktion -

Adm. Dir.: Henrik Vang

hv@noerrebrobryghus.dk 

- Ledende medarbejdere -

Jakob H. Hansen, Brygger & Produktionschef: jhh@noerrebrobryghus.dk

Bjørn Klubien, Salgschef: bk@noerrebrobryghus.dk

- Bogholderi- Cvr-nr: 31427797

bogholder@noerrebrobryghus.dk 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/47