Bestil bord

Har du specielle ønsker kan du ringe på: 35300530

 

 

Book dit bord online

Ølsmagning med ølforedrag

Kom og oplev ølsmagning med ølforedrag, sidste lørdag i hver mdr. kl. 15.00 
eller onsdag kl. 18.00

4 x 10 cl ølsmagning af eget bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min.

kr. 145,- pr. per.

Kan med fordel kombineres med spisning i restauranten eller en øl I baren. 

2017

Onsdag d. 22.02.17 kl. 18.00

Lørdag d. 25.02.17 kl. 15.00 

25.03.17
29.04.17
27.05.17
24.06.17

Tilmeld dig ølsmagning her.

Ønsker du at booke andre dage til en ølsmagning, så kontakt os på telefon 35 30 05 30 eller info@noerrebrobryghus.dk

Alle grupper over 8 personer kan booke alle dage mellem kl. 12-20.

Vi anbefaler max 30 personer.

Grupper over 30 per. sammensætter vi specielle ølsmagniner for.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/221

Dagsmøde Netværksmøde

Heldags event i Bronx fra kl. 8-22 
Morgenkaffen indtages, mens brygmesteren kværner malten til dagens bryg. Ved frokosttid breder duften af nybrygget øl sig i hele huset og tiden flyver af sted. Ølsmagning med ølforedrag er naturligt efter en hel dags hårdt arbejde. Middagen indtages I restauranten med mange sanse indtryk.

I lokalet findes blokke, penne, lærred (2x2 m) og projektor, mikrofon og lydanlæg, samt en god duft af ny brygget øl. 

Mødepriser pr. person: 

Heldagsmøde fra
dkk 550 

Heldagsmøde med ølsmagning samt 3 retters middag med ølmenu fra
dkk 1150 

Pris for separat lokale dkk 1000
(min. 10 pers.).

Detaljer aftales med eventkoordinator Lene Weng
Tlf. 3530 0530 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/200

Livets arrangementer

BRYLLUPSFESTER
Frokost/aften bryllup med 2-4 retters menu. Hertil ølmenu (vin og soda)

https://bryllup.dk/shop/norrebro-bryghus/

FIRMAFESTER
Fest med 2-3 retters menu 
Hertil ølmenu (vin og soda) 

RECEPTIONER fra kl. 12-17
Snack og tasting board på buffet, hertil øl 
Kaffe/te med 2-3 stk. petit four

FØDSELSDAGE
Frokost med snack og velkomst, smørrebrød med øl og snaps
Kaffe/te med petit four 

Aften fest med 3-4 retters menu.
Hertil ølmenu (vin og soda)
Kaffe/te med petit four og avec
Bar og drinks
Musik efter aftale

KONFIRMATIONER
Frokost eller aften med mulighed for velkomst i gårdhaven

JUBILÆER
Smørrebrød som tasting board,
3 slags, køkkenets valg
samt to slags snack 
dkk 195

GRAVØL
Smørrebrød som tasting board,
3 slags, køkkenets valg
dkk 165 

Kaffe/te med kage
dkk 80

Kontakt bookingkoordinator Lene Weng 
Få et godt tilbud 
Tlf. 3530 0530

info@noerrebrobryghus.dk 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/209
22. februar 2017, klokken 18:00

Åben ølsmagning

Åben Ølsmagning for grupper under 8 per. 

Vi tilbyder ølsmagning 4 x 10 cl øl af eget økologiske bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min.

kr. 145,- pr. per.

Kan med fordel kombineres med spisning i restauranten eller en øl I baren. 

Ved forudbestilling af bord til spisning - giver vi den første øl. 

Onsdag d. 22.2.17 kl. 18

Lørdag d. 25.2.17 kl. 15 

Herefter sidste lørdag i hver mdr. Se flere oplysninger under events, ølsmagning. 

Tilmeld dig ølsmagning her.

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/226
24. februar 2017, klokken 21:30

Baun

Vinterjazz 

BAUN spiller originale soulpop sange med iørefaldende melodier, hookede omkvæd, fede grooves og ikke mindst kraftige strøg af jazz. Frontfigur Søren Baun er jazzpianist og soulsanger og skriver sine sange med inspiration fra bl.a. Stevie Wonder, Bill Withers og Steely Dan. Han er en scenevant konservatorieuddannet ’spillemand' med håndværket i orden og noget på hjerte og har optrådt på små og store scener fra Manhattan til Madrid. Med i bandet har han to efterspurgte og erfarne musikere som føler sig mere end hjemme i grænselandet mellem improviserende jazz og stramme beats. Til de sidste par års jazzfestivaler har BAUN fået Nørrebros Bryghus til at swinge og svede - planen er den samme denne gang!

Søren Baun (piano, vocal)
Matthias Petri (bas)
Rasmus Lund (trommer)

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/191
25. februar 2017, klokken 21:30

The Pogo Problem

Vinterjazz 

Instrumental Pop-jazz
The Pogo Problem er et dansk / islandsk samarbejde, under ledelse af denislandske guitarist og komponist Steinar Guðjónsson. Musikken beskrives bedst som instrumental pop-jazz, og lyden minder til tider om fusionsmusikken fra 80'erne.

Drengene mødtes første gang i Stockholm 2011 til Young Nordic Jazz Comets finalen, hvor Steinars Islandske kvartet Skver deltog og Kristoffers danske band Interfoam ligeså. I sommeren 2014 sluttede Anders sig til gruppen i København, og denne vinter er trioen pladeaktuelle med deres første album. 

 

 

 
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/214
26. februar 2017, klokken 17:00

Boogie Dolls

Vinterjazz 

Boogie Dolls synger swingende vokaljazz i bedste Andrews Sisters stil, og med sange som Don’t sit under the apple tree og Bei mir bist du schön, formår de med deres entusiastiske sceneoptræden at give deres publikum en nærværende og glædesfyldt musikoplevelse.

Med små oplæg, og ikke altid lige lødige historier mellem sangene, smitter Boogie Dolls deres publikum med deres glæde og kærlighed til vokalmusikken.

Boogie Dolls blev etableret i 2011 for at optræde til Copenhagen Burlesque, og siden har det taget fart for trioen, der er kendt for at give publikum en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige.

Boogie Dolls er: Lise Urhøj, Bonnie Denise og Louise Høegh (Vokal) Kasper Bai (Guitar) og Ida Hvid (Bas)

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/215

Frokost

Fra d. 02.01 - 23.03.2017

 

 

 

 

Frokost kl. 12-16 

Snack

Røget, saltet mandler - dkk 30

Torske tapioka, rødbede, dild mayo - dkk 45

Friteret Lammebrisler, hønseglase, fermenteret chili - dkk 65

Tasting board 
Smørrebrød med brød a part
Køkkenets udvalg - 3 stk
dkk 165

Smørrebrød serveret med nybagt rugbrød 

Norsk røget laks, rygeost, oxideret agurk, ronet æggeblomme
dkk 105

Stegt sild, æbleløgkompot, malt knækbrød
dkk 95

Æg, rejer, hummerskum, glaskål
dkk 85

Tatar af okseinderlår, trøffel/selleripurre, kapers, peberrod
dkk 95

Hønsesalat, baconstøv, rå Karl Johan svampe
dkk 85

Kyllingepostej, syltede Bøgehatte, tyttebær,kartoffelchips
dkk 95

Varmt

Bryggerens oksekødsburger, porter stegte løg, emmenthaler, bacon, friterede kartofler
dkk 159

Grillet Ribeye Steak 250 g, sauce bearnaise med friterede kartofler
dkk 265

Ekstra: Sauce bearnaise
dkk 25

Dessert

Dagnes ost med brød 
dkk 110

Kaffe/te med petit fours 3 stk 
dkk 40 

Vi servere økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/29

Aften

Aftenkøkken kl. 17.30-22.00

3-retters sæsonmenu
Laks, hytteost, friteret pankomel, karse
Ale braiseret svinebryst, krokette, brunet løg pure
Mousse og sorbet af Havtorn, skyr skum, brændt hvid chokolade
dkk 350

Ølmenu 2 x 25 cl, 1 x 40 cl - dkk 145
 

Snack
Torske tapioka, rødbede, dild mayo - dkk 45
Friteret Lammebrisler, hønseglase, fermenteret chili - dkk 65
Røget, saltet mandler - dkk 30 
Ølpølser - dkk 30

Tasting board (5 mindre retter)
Røget, saltet mandler
Torske tapioka, rødbede, dild mayo
Tatar af okseinderlår, trøffelpure, friteret blå congo
Laks, hytteost, friteret pankomel, karse
Porter braiseret svinekæber, kartoffelskum, tyttebær
dkk 295

Starter
Laks, hytteost, friteret pankomel, karse
dkk 125

Tatar af okseinderlår, trøffelpure, friteret blå congo
dkk 125

Porter braiseret svinekæber, kartoffelskum, tyttebær
dkk 135

Main

Ale braiseret svinebryst, krokette, brunet løgpure
dkk 185

Stegt Torsk, skorzonerod, fiske fume, persille
dkk 195

Perlebyg, porre, permasanost, skilt kærnemælkssauce
dkk 180

Grillet Ribeye Steak, sauce bearnaise med friterede kartofler
dkk 265

Bryggerens oksekødsburger, porter stegte løg, emmentaler og bacon, serveret med friterede kartofler
dkk 159

Dessert

Mousse og sorbet af Havtorn, skyrskum, brændt hvid chokolade
dkk 85

Mørk chokolade, sorbet af Ale, tullie
dkk 85

Ost med knækbrød
dkk 110

Kaffe/te med petit fours 3 stk 
dkk 40 

Book bord her

 

 

 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/30

Søndag

Sunday Special

Ølglasseret Spare ribs inklusive 2 side retter 

Friterede kartofler
Grøn salat 
Saltet knoldselleri Coleslaw
Løgringe friteret i øldej

dkk 175

Snack

Røget, saltet mandler - dkk 30
Torske tapioka, rødbede, dild mayo - dkk 45
Friteret Lammebrisler, hønseglase, fermenteret chili - dkk 65

Tasting board 
Smørrebrød med brød a part
Køkkenets udvalg - 3 stk
dkk 165

Smørrebrød serveret med nybagt rugbrød 

Norsk røget laks, rygeost, oxideret agurk, ronet æggeblomme
dkk 105

Stegt sild, æbleflæsk, malt knækbrød
dkk 95

Æg, rejer, hummerskum, glaskål
dkk 85

Tatar af okseinderlår, selleri, kapers, peberrod
dkk 95

Hønsesalat, baconstøv, rå Karl Johan svampe
dkk 85

Kyllingepostej, syltede Bøgehatte, kartoffelchips
dkk 95

Varmt

Bryggerens oksekødsburger, porter stegte løg, emmenthaler, bacon, friterede kartofler
dkk 159

Grillet Ribeye Steak 250 g, sauce bearnaise med friterede kartofler
dkk 265

Ekstra: Sauce bearnaise
dkk 25

Dessert

Kaffe/te med petit fours 3 stk 
dkk 40 

Vi servere økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

Klassiske økologiske øl 

25 cl Dkk 45
40 cl Dkk 65
60 cl Dkk 80

Håndbryggede økologiske øl

25 cl Dkk 48
40 cl Dkk 69
60 cl Dkk 85

Tryk her, hvis du ønsker at bestille bord

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/224

Kommende menu

Kommer snart 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/203

På hanerne

Unikke og eksperimenterende fadøl

Frisktappet øl - TO GO

Frisktappet økologisk fadøl i 1 liters dåse TO GO

dkk 65

Se, hvordan vi kommer den frisktappede fadøl på dåse her.

Don´t even trip, dawg quadruple

Quadruple - 12 % 

Belgisk inspireret quadruple med vinøs føelse, god fulde med fin sødme

I am so energetic I can´t feel my face

Caffeinated oatmeal stout - 5,7 %

Blød og let drikkelig stout med smag af ristet kaffe og fine noter af bitterhed.

Saison

Saison - 5,3%
En frisk Saison med en anelse frugtige og krydrede noter. 

Klassiske fadøl

Bombay Pale Ale

India Pale Ale - 6,5 % 
Stor bitterhed, sødme, maltkarakter og duft af humle

 

 

New York Lager

Gylden Lager - 5,2 %
Karamelnoter og en blomsteragtig humleprofil

Stuykman Witbier

Witbier - 5,0 % 
Frisk, sødmefuld og let syrlig med korianderfrø og appelsinskal 

Ravnsborg Rød

Red Ale - 5,5 %
Blød, rund og fyldig med en tæt malt karakter og sødme

25 cl. øl 45-48 dkk

40 cl. øl 65-69 dkk

60 cl. øl 80-85 dkk

Samplers 4 x 10 cl efter eget valg dkk 80

Ølmenu 3 glas
25 cl dkk 130
40 cl dkk 180

Ølmenu 4 glas
25 cl dkk 165
40 cl dkk 235

Ølmenu 3 glas - serveres typisk til vores 3-retters sæsonmenu
2 x 25 cl + 1 x 40 cl dkk 145
 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/100

Kommende special bryg

Øl 1

1000 liter

Forventes klar: primo januar

 

Øl 2

1000 liter

Forventes klar: primo januar

 

Øl 3

1000 liter

Forventes klar: primo januar

 

Øl 4

1000 liter

Forventes klar: primo januar

 

Opdateres i 2017

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/208

På flaske

Du kan også tage vores flaskeøl med hjem. Se vores udvalg af lækre øl på flaske - de kan også fås i en gaveæske.
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/101

Om Ølforum

Ølforum er Nørrebro Bryghus ølklub.

Åbning for nye medlemmer igen d. 31.10.16.
Ny pris dkk 380 + gebyr dkk 150 

Fornyelse af kort (eksisterende medlemmer) dkk 380

Følg Nørrebro Bryghus på Facebook.

 

Medlemsfordele: 

- Mandags- eller tidsdagsøl, 40 cl kl. 16.00-18.00

- Ekstra øl til dig eller dine venner 40 cl til dkk 40

- Altid 10 % på fadøl 

- Fødselsdagsmiddag 

I den måned du har fødselsdag, kan du tage en ven med i restauranten, og få 50 % på den aktuelle 3/4 retters menu med ølmenu.

Ølsymposium den 3. tirsdag i hver måned.

Ølsymposium er ølsmagning og ølfortælling med vores brygger Emil Rosendahl Jensen. 

Ølfourmsmedlemsskab købes på Nørrebro Bryghus i Ryesgade

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/158

Ølsymposium

 Den 3. tirsdag i hver månede, inviteres Ølforummedlemmer indenfor i bryggeriet.

Vores fantastiske brygger Emil Rosendal Jensen fortæller og giver smagsprøver på forskellige øltyper. 

Alle med gyldigt ølforumsmedlemskort kan deltage, helt gratis. 

Næste ølsymposium finder sted tirsdag den 21.02.17 2016 kl. 20.00

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/159

Bryghuset

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Emil Rosendahl Jensen brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

De helt unikke og eksperimenterende øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske øltyper produceres både til restauranten og til flaske. 

Interessen for vores øl har været stor, så de serveres på mange cafer, restauranter og barer, samt sælges på flaske i flere supermarkeder. 

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier. 
Køkkenet benytter de nordske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimentere og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skifter 4 gange om året. 

Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.

Køkkenet har en fin balance mellem traditionelle danske retter og råvarer, samt retter der kan tiltrække gæster fra hele verden. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/52

Ølfilosofi

Nørrebro Bryghus brygger og serverer velsmagende specialøl af økologiske råvarer. 

Vi udvikler konstant på de klassiskeøltyper. Vores brygger, får inspiration fra årstiderne, trenden inden for mikrobryg og andre ølkulturer.  Vi er alsidige og varierer de øltyper vi har på hanen i resturanten i Ryesgade. 

Vores ølkort byder på søde, sure, bitre, kraftige, milde, tørre og humlede øl, så der er øl for enhver smag, enhver sindsstemning og enhver anledning.  Øl og mad afstemmes, vi sammensætter ølmenuer der passer til det aktuelle menukort.

Siden åbningen af Bryghuset i september 2003, har vi brygget mere end 250 forskellige øltyper, hver med sin smag og personlighed.  Vores øl er unikke, smagsfulde og tilsat en god portion fantasi. 

Vores brygger kombinere ingredienserne vand, malt, humle, gær og krydderier og har respekt for de gamle traditioner for ølbrygning. 

Den amerikanske ølkultur ligger vores hjerte nært, men mere klassisk ølkulturer som tysk, belgisk, tjekkisk og engelsk er også med til at inspirerede vores bryggeri.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/53

Øl og mad

Øl og økologi er omdrejningspunkt for køkkenet i Nørrebro Bryghus – som inspirationskilde, ingrediens og krydderi - og den drikkevare, der ledsager maden.

Køkkenets indspirationkilde er øl, årstidernes økologiske råvarer og det traditionelle nordiske køkken.  Nørrebro Bryghus’ køkken karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken i den bedste ende.

Køkkenets raffinerede og udfordrende omgang med øl, årstider og økologi, samt respekten for de fundamentale gastronomiske spilleregler giver en fin balance mellem smagsindtryk og mundfølelser.

Hvilket har givet Bryghusets køkken dets helt egen personlighed.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/54

Brygningen

Udgangspunktet for en velsmagende øl findes i øllets fire basisingredienser, nemlig malt, vand, humle og gær. Og de absolut bedste af slagsen, vi kan skaffe. Dertil kommer en god opskrift og en grundig og talentfuld brygger - så kan det ikke gå helt galt.

Fra malten kommer øllets farve samt en masse smag og sødme og fra sødmen stammer alkoholen. Malten knuses og alle godterne udvindes i brygvandet. Dernæst fjernes skallerne fra malten i en si og sukkervandet - urten - koges med den vidunderlige humle, som konserverer øllet og giver tilpas bitterhed og inciterende aromaer.

Næst følger den ugelange gæring, hvor ølgæren laver sukkerstoffer om til alkohol og kulsyre - det, du stifter bekendtskab med som øllets bobler. Endelig modnes øllet, og det tager alt fra et par uger til flere år alt afhængig af øltypen.

Tilbage står kun at nyde øllet - og det gøres naturligvis bedst på Nørrebro Bryghus.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/51

Awards

 

 

Nomineret til Byens Bedste Ølbar ved AOK 2013

To guld og en sølv medalje i World Beer Cup 2010

Bronze medalje til Little Korkny Ale på World Beer Cup 2008

Nomineret til Årets VTO Oplevelsespris i 2008 (Videncenter for Turisme og Oplevelsesindustri).

2. plads i ”Branded packaging” (1. pladsen gik til iPod)på European DesignWeekAwards07 in London 2007

Kåret som ”Byens bedste bryg” (Kbh) 2006 af AOK/Berlingske Tidende (vi fik over 50% af stemmerne)

Kåret som “Bedste Danske Julebryg”, Politiken 2006

"Debuting Brewery of the year" 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds best imperial IPA 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds 6. best beer ”over all” 2005 (ratebeer.com)

Carlsbergs Semper Ardens Award 2004

The Gastromical Academy Price of Honour 2004

"Årets Bryggeri" 2003 (Danske Ølentusiaster)

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/50

Gaver

Gavekort til Nørrebro Bryghus

Trækasse med udvalgte flaskeøl

  • Trækasse med 7 stk. Nørrebro Bryghus flaskeøl a. 40 cl. Dkk 250
    Købes på Nørrebro Bryghus. 
 

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Karton med udvalgte flaskeøl

  • Karton med 4 stk. Nørrebro Bryghus flaskeøl a. 40 cl. Dkk 120
    Købes på Nørrebro Bryghus.
 

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

– Adresse –

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3 
2200København N

- Telefon -
3530 0530

- Mail -
info@noerrebrobryghus.dk

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/44

Åbningstider

Mandag - torsdag:
12.00 - 23.00

Fredag - lørdag:
12.00 - 01.00

Søndag:
12.00 - 22.00

Lukkedage:

Søndag d. 24.12.2017
Mandag d. 25.12.2017
Tirsdag d. 26.12.2017

 

 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/45

Find vej

Bil
Der er gode parkeringsmuligheder i et nyt parkeringshus ved Blågårds Plads, ligesom der også er enkelte p-pladser ved Panum Instituttet på både Nørre Allé og Blegdamsvej. De er alle en del af Blå zone og parkering koster 9 kr./t. Fra lørdag kl. 17 til og med søndag er parkering gratis.

Bus
Buslinien 5A kører direkte til Ravnsborggade fra Nørreport Station – første stoppested efter søerne. Linje 3A standser ved Skt. Hans Torv og linje 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade.

Tog
Den nærmeste station er Nørreport. Herfra kan du gå ad Frederiksborggade (modsat Købmagergade) over søerne til Nørrebrogade og dreje til højre ad Ravnsborggade. Det tager ca. 15 min. Eller du kan også tage buslinje 5A.

Cykel eller gå-ben 
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade. 

Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade. 

Find vej på Krak

http://map.krak.dk/?q=ryesgade+3,+k%C3%B8benhavn+n?search_word=

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/46

Organisation

- Restaurationsselskabet Nørrebro Bryghus A/S -

 

- Bestyrelse -

Formand: Michael Blønd

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Mogens Jønck

Søren Ask Nielsen

 

- Ledende medarbejdere -

Jann Madsen, restaurantdirektør: jm@noerrebrobryghus.dk

Dennis Wilsdahl, køkkenchef: dw@noerrebrobryghus.dk   

Emil Rosendahl, brygger: microbrew@noerrebrobryghus.dk

 

- Baldersbrønde Bryggeri A/S -

 

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Michael Blønd

Søren Ask Nielsen
 

 

- Direktion -

Adm. Dir.: Henrik Vang

 

- Ledende medarbejdere -

Inge Ploug Pyskow, Admnistration- & Regnskabschef: ipp@noerrebrobryghus.dk 

Jakob H. Hansen, Brygger & Produktionschef: jhh@noerrebrobryghus.dk

Bjørn Klubien, Salgschef: bk@noerrebrobryghus.dk

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/47