Bestil bord

Har du specielle ønsker kan du ringe på: 35300530

 

 

Book dit bord online

Ølsmagning med ølforedrag

Kom og oplev ølsmagning med ølforedrag, sidste lørdag i hver mdr. kl. 15.00 

4 x 10 cl ølsmagning af eget bryg og ølforedrag om håndbrygget øl i ca. 45 min.

kr. 145,- pr. per.

Kan med fordel kombineres med spisning i restauranten eller en øl I baren. 

2017

25.03.17 - Udsolgt - Ring venligst, hvis spørgsmål

13.04.17 - Kl. 16.00 - Påske smagning

29.04.17
27.05.17
24.06.17

Tilmeld dig ølsmagning her.

Ønsker du at booke andre dage til en ølsmagning, så kontakt os på telefon 35 30 05 30 eller info@noerrebrobryghus.dk

Alle grupper over 8 personer kan booke alle dage mellem kl. 12-20.

Vi anbefaler max 30 personer.

Grupper over 30 per. sammensætter vi specielle ølsmagniner for.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/221

Dagsmøde Netværksmøde

Heldags event i Bronx fra kl. 8-22 
Morgenkaffen indtages, mens brygmesteren kværner malten til dagens bryg. Ved frokosttid breder duften af nybrygget øl sig i hele huset og tiden flyver af sted. Ølsmagning med ølforedrag er naturligt efter en hel dags hårdt arbejde. Middagen indtages I restauranten med mange sanse indtryk.

I lokalet findes blokke, penne, lærred (2x2 m) og projektor, mikrofon og lydanlæg, samt en god duft af ny brygget øl. 

Mødepriser pr. person: 

Heldagsmøde fra
dkk 550 

Heldagsmøde med ølsmagning samt 3 retters middag med ølmenu fra
dkk 1150 

Pris for separat lokale dkk 1000
(min. 10 pers.).

Detaljer aftales med eventkoordinator Lene Weng
Tlf. 3530 0530 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/200

Livets arrangementer

BRYLLUPSFESTER
Frokost/aften bryllup med 2-4 retters menu. Hertil ølmenu (vin og soda)

https://bryllup.dk/shop/norrebro-bryghus/

FIRMAFESTER
Fest med 2-3 retters menu 
Hertil ølmenu (vin og soda) 

RECEPTIONER fra kl. 12-17
Snack og tasting board på buffet, hertil øl 
Kaffe/te med 2-3 stk. petit four

FØDSELSDAGE
Frokost med snack og velkomst, smørrebrød med øl og snaps
Kaffe/te med petit four 

Aften fest med 3-4 retters menu.
Hertil ølmenu (vin og soda)
Kaffe/te med petit four og avec
Bar og drinks
Musik efter aftale

KONFIRMATIONER
Frokost eller aften med mulighed for velkomst i gårdhaven

JUBILÆER
Smørrebrød som tasting board,
3 slags, køkkenets valg
samt to slags snack 
dkk 195

GRAVØL
Smørrebrød som tasting board,
3 slags, køkkenets valg
dkk 165 

Kaffe/te med kage
dkk 80

Kontakt bookingkoordinator Lene Weng 
Få et godt tilbud 
Tlf. 3530 0530

info@noerrebrobryghus.dk 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/209
19. maj 2017, klokken 16:00

Grill i gårdhaven

Grilltallerken og økologiske øl i gårdhaven fra d. 19. maj 

Kl. 16.00-19.00

Skal forudbestilles på mail til min. 10 per. 

info@noerrebrobryghus.dk 

Grillet svinekød, pølse, salat og brød, 
serveret med 1 x 40 cl øl 

Dkk 295,- 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/215

Frokost

Frokost kl. 12-16 

Snack
Røget, saltet mandler eller 
Ølpølser - dkk 30

Sprød kyllingeskind, dildmayonnaise eller 
Sour Cream & Onion chips - dkk 55

Tasting board - Smørrebrød
Køkkenets valg - 3 slags, brød serveret a part
dkk 175

Stegt sild, æble-løgkompot, malt knækbrød
dkk 95

Portersild, dild, smilende æg
dkk 95

Norsk røget laks, rygeost, oxideret agurk, ronet æggeblomme
dkk 105

Æg, rejer, hummerskum, glaskål
dkk 85

Stegt Rødspættefilet, grov remolade, surt
dkk 105

Hønsesalat, rå Karl Johan svampe
dkk 85

Kalvetatar, tomatstøv, sennep, rå æggeblomme
dkk 95

Leverpostej, syltede rødbeder, syltede bøgehatte, bacon
dkk 95

Varmt

Bryggerens oksekødsburger, porter stegte løg, emmentaler og  bacon,
serveret med friterede kartofler
dkk 159

Snack, røgede, saltede mandler og ølpølser samt
Bryggerens oksekødsburger, porter stegte løg, emmentaler og  bacon,
serveret med friterede kartofler
dkk 189

Grillet Ribeye Steak, sauce bearnaise med malt og friterede kartofler
dkk 265

Dessert

Citronmousse, æble/witbeersorbet, nødder
dkk 85

Dagens ost med svesker, brød
dkk 110 

Petit fours 2 stk
dkk 55

Vi servere økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

Book bord her

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/29

Aften

Køkken kl. 17.30-22.00

3-retters sæsonmenu

Ceviche af Lyssej, malt, dild
Ale braiseret  svineskank, spidskål, flæskesvær
Citronmousse, æbler, nødder
dkk 350

Ølmenu 2 x 25 cl, 1 x 40 cl  - dkk 145

Snack:
Røget, saltet mandler eller Ølpølser -  dkk 30
Sprød kyllingeskin, dildmayonnaise eller
Sour cream & onion Chips
dkk 55

Starter:
Ceviche af Lyssej, malt, dild
dkk 125

Laks, røget og stegt, agurk, glaskål, purløg
dkk 125

Kalvetatar, tomat, sennep
dkk 135

Main:
Ale braiseret  svineskank, spidskål, flæskesvær
dkk 180

Stegt Rødfisk, gulerod, blæksprutte
dkk 195

Linser, spinat, forårsløg
dkk 185

Grillet Ribeye Steak, sauce bearnaise med malt, friterede kartofler
dkk 265

Bryggerens oksekødsburger, porter stegte løg, emmentaler, bacon,
ristet brioche bolle, friterede kartofler
dkk 159

Dessert:
Citronmousse, æbler, nødder
dkk 85

Chokolade, vaniljeis, appelsin
dkk 85

 Ost, 2 slags ,knækbrød og svesker
dkk 110

Petit fours 2 stk. 
dkk 55

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/30

Søndag

Sunday Special

Ølglasseret Spare ribs inklusive 2 side retter 

Friterede kartofler
Grøn salat 
Saltet knoldselleri Coleslaw
Løgringe friteret i øldej
dkk 175

Snack

Røget, saltet mandler eller 
Ølpølser - dkk 30

Sprød kyllingeskin med dild mayonnaise eller
Sour cream & onion chips 
dkk 55 

Tasting board - Smørrebrød
Køkkenets valg - 3 slags, brød serveret a part
dkk 175

Stegt sild, æble-løgkompot, malt knækbrød
dkk 95

Portersild, dild, smilende æg
dkk 95 

Norsk røget laks, rygeost, oxideret agurk, ronet æggeblomme
dkk 105

Æg, rejer, hummerskum, glaskål
dkk 85

Stegt Rødspættefilet, remolade, surt
dkk 105

Hønsesalat, rå Karl Johan svampe
dkk 85

Kalvetatar, tomatstøv, sennep, rå æggeblomme 
dkk 95

Leverpostej, syltet rødbeder og bøgehatte, bacon
dkk 95

Lunt

Bryggerens oksekødsburger, porter stegte løg, emmentaler og bacon, 
serveret med friterede kartofler
dkk 159

Snack med mandler og ølpølser, samt Bryggerens Oksekødsburger
dkk 189

Grillet Ribeye Steak, sauce bearnaise with malt med friterede kartofler
dkk 265

Ekstra: Sauce bearnaise with malt
dkk 25

Dessert

Citronmousse, æble/Witbier sorbet, nødder
dkk 85

Petit four, 2 stk
dkk 55 

Vi servere økologiske håndbrygget øl, som vi matcher maden og dine ønsker. 

Klassiske økologiske øl 

25 cl Dkk 45
40 cl Dkk 65
60 cl Dkk 80

Håndbryggede økologiske øl

25 cl Dkk 48
40 cl Dkk 69
60 cl Dkk 85

Tryk her, hvis du ønsker at bestille bord

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/224

Kommende menu

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/203

På hanerne

BRAW. Håndbryggede, unikke og økologiske øl.

Saison

Saison - 5,3%
En frisk Saison med en anelse frugtige og krydrede noter. 

Pale Ale Shmale Ale

APA - 5,6 % 

Frisk og humlet.  Tørhumlet med amerikansk Chinook. Intens aroma af nåletræer, krydderier og let grapefrugt.

 

Klassiske økologiske fadøl

Stuykman Weissbier

Weissbier - 5,0 % 
Frisk, sødmefuld og let syrlig øl.
Brygget på pilsnermalt og hvedmalt.

 

Union Session IPA

Session IPA - 3,5 % 

Lys og let drikkelig med amerikansk og new zealandsk humle. Afblanceret bitterhed. Brygget med havre og spelt. 

Bombay Pale Ale

India Pale Ale - 6,5 % 

Stor bitterhed, sødme, maltkarakter og duft af humle. 

 

Twenty-2 Unfiltered

Lager -5,0 %

Humlet lager, lys og letdrikkelig.
Moderat bitterhed med forskellige
amerikanske humlesorter

Ravnsborg Rød

25 cl. øl 45-48 dkk

40 cl. øl 65-69 dkk

Samplers 4 x 10 cl efter eget valg dkk 80

Ølmenu 3 glas
25 cl dkk 130
40 cl dkk 180

Ølmenu 4 glas
25 cl dkk 165
40 cl dkk 235

Ølmenu 3 glas - serveres typisk til vores 3-retters sæsonmenu
2 x 25 cl + 1 x 40 cl dkk 145
 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/100

BRAW

BRAW er alle vores håndbryggede økologiske øl fra Ryesgade.
BRAW er det lokale og eksperimeterende øl på Nørrebro. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/261

På flaske

Du kan også tage vores flaskeøl med hjem. Se vores udvalg af lækre øl på flaske - de kan også fås i en gaveæske.
Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/101

Om Ølforum

Ølforum er Nørrebro Bryghus ølklub.

Medlemsskab dkk 380 + gebyr dkk 150 

Fornyelse af kort (eksisterende medlemmer) dkk 380

Følg Nørrebro Bryghus på Facebook 

Medlemsfordele: 

- Mandags- eller tidsdagsøl, 40 cl kl. 16.00-18.00

- Ekstra øl til dig eller dine venner 40 cl til dkk 40

- Altid 10 % på fadøl 

- Fødselsdagsmiddag - mandag til torsdag (gælder fra 1.4.17) 

I den måned du har fødselsdag, kan du tage en ven med i restauranten, mandag til torsdag, få 50 % på den aktuelle 3/4 retters menu med ølmenu.

Ølsymposium den 3. tirsdag i hver måned.

Ølsymposium er ølsmagning og ølfortælling med vores brygger Emil Rosendahl Jensen eller en gæste ølnørd.

Ølfourmsmedlemsskab købes på Nørrebro Bryghus i Ryesgade

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/158

Ølsymposium

Grundet påske og travlhed i bryggeriet, er der først ølsymposium i Maj. 

God påske til alle. 

Den 3. tirsdag i hver månede, inviteres Ølforummedlemmer indenfor i bryggeriet.

Vores fantastiske brygger Emil Rosendal Jensen fortæller og giver smagsprøver på forskellige øltyper. 

Alle med gyldigt ølforumsmedlemskort kan deltage, helt gratis. 

Næste ølsymposium finder sted tirsdag den 16. Maj 2017 2016 kl. 20.00

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/159

Bryghuset

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Emil Rosendahl Jensen brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

De helt unikke og eksperimenterende øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske øltyper produceres både til restauranten og til flaske. 

Interessen for vores øl har været stor, så de serveres på mange cafer, restauranter og barer, samt sælges på flaske i flere supermarkeder. 

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier. 
Køkkenet benytter de nordske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimentere og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skifter 4 gange om året. 

Et årti og 250 forskellige øl senere er Nørrebro Bryghus solidt placeret, som et omdrejningspunkt i den danske ølkultur. Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.

Køkkenet har en fin balance mellem traditionelle danske retter og råvarer, samt retter der kan tiltrække gæster fra hele verden. 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/52

Ølfilosofi

Nørrebro Bryghus brygger og serverer velsmagende specialøl af økologiske råvarer. 

Vi udvikler konstant på de klassiskeøltyper. Vores brygger, får inspiration fra årstiderne, trenden inden for mikrobryg og andre ølkulturer.  Vi er alsidige og varierer de øltyper vi har på hanen i resturanten i Ryesgade. 

Vores ølkort byder på søde, sure, bitre, kraftige, milde, tørre og humlede øl, så der er øl for enhver smag, enhver sindsstemning og enhver anledning.  Øl og mad afstemmes, vi sammensætter ølmenuer der passer til det aktuelle menukort.

Siden åbningen af Bryghuset i september 2003, har vi brygget mere end 250 forskellige øltyper, hver med sin smag og personlighed.  Vores øl er unikke, smagsfulde og tilsat en god portion fantasi. 

Vores brygger kombinere ingredienserne vand, malt, humle, gær og krydderier og har respekt for de gamle traditioner for ølbrygning. 

Den amerikanske ølkultur ligger vores hjerte nært, men mere klassisk ølkulturer som tysk, belgisk, tjekkisk og engelsk er også med til at inspirerede vores bryggeri.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/53

Øl og mad

Øl og økologi er omdrejningspunkt for køkkenet i Nørrebro Bryghus – som inspirationskilde, ingrediens og krydderi - og den drikkevare, der ledsager maden.

Køkkenets indspirationkilde er øl, årstidernes økologiske råvarer og det traditionelle nordiske køkken.  Nørrebro Bryghus’ køkken karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken i den bedste ende.

Køkkenets raffinerede og udfordrende omgang med øl, årstider og økologi, samt respekten for de fundamentale gastronomiske spilleregler giver en fin balance mellem smagsindtryk og mundfølelser.

Hvilket har givet Bryghusets køkken dets helt egen personlighed.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/54

Brygningen

Udgangspunktet for en velsmagende øl findes i øllets fire basisingredienser, nemlig malt, vand, humle og gær. Og de absolut bedste af slagsen, vi kan skaffe. Dertil kommer en god opskrift og en grundig og talentfuld brygger - så kan det ikke gå helt galt.

Fra malten kommer øllets farve samt en masse smag og sødme og fra sødmen stammer alkoholen. Malten knuses og alle godterne udvindes i brygvandet. Dernæst fjernes skallerne fra malten i en si og sukkervandet - urten - koges med den vidunderlige humle, som konserverer øllet og giver tilpas bitterhed og inciterende aromaer.

Næst følger den ugelange gæring, hvor ølgæren laver sukkerstoffer om til alkohol og kulsyre - det, du stifter bekendtskab med som øllets bobler. Endelig modnes øllet, og det tager alt fra et par uger til flere år alt afhængig af øltypen.

Tilbage står kun at nyde øllet - og det gøres naturligvis bedst på Nørrebro Bryghus.

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/51

Awards

 

 

Nomineret til Byens Bedste Ølbar ved AOK 2013

To guld og en sølv medalje i World Beer Cup 2010

Bronze medalje til Little Korkny Ale på World Beer Cup 2008

Nomineret til Årets VTO Oplevelsespris i 2008 (Videncenter for Turisme og Oplevelsesindustri).

2. plads i ”Branded packaging” (1. pladsen gik til iPod)på European DesignWeekAwards07 in London 2007

Kåret som ”Byens bedste bryg” (Kbh) 2006 af AOK/Berlingske Tidende (vi fik over 50% af stemmerne)

Kåret som “Bedste Danske Julebryg”, Politiken 2006

"Debuting Brewery of the year" 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds best imperial IPA 2005 (ratebeer.com)

North Bridge Extreme worlds 6. best beer ”over all” 2005 (ratebeer.com)

Carlsbergs Semper Ardens Award 2004

The Gastromical Academy Price of Honour 2004

"Årets Bryggeri" 2003 (Danske Ølentusiaster)

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/50

Gaver

Gavekort til Nørrebro Bryghus

Trækasse med udvalgte flaskeøl

  • Trækasse med 7 stk. Nørrebro Bryghus flaskeøl a. 40 cl. Dkk 250
    Købes på Nørrebro Bryghus. 
 

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Karton med udvalgte flaskeøl

  • Karton med 4 stk. Nørrebro Bryghus flaskeøl a. 40 cl. Dkk 120
    Købes på Nørrebro Bryghus.
 

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Gavekort

  • Beløb efter eget valg.
  • Købes på Nørrebro Bryghus.

Udsmykket glas

  • Udsmykket glas, flere farver, 6 stk. indhold 40 cl. Dkk 270

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

– Adresse –

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3 
2200København N

Cvr. nr. 26882451

- Telefon -
3530 0530

- Mail -
info@noerrebrobryghus.dk

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/44

Åbningstider

Mandag - torsdag:
12.00 - 23.00

Fredag - lørdag:
12.00 - 01.00

Søndag:
12.00 - 22.00

Lukkedage:

Søndag d. 24.12.2017
Mandag d. 25.12.2017
Tirsdag d. 26.12.2017

 

 

 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/45

Find vej

Bil
Der er gode parkeringsmuligheder i et nyt parkeringshus ved Blågårds Plads, ligesom der også er enkelte p-pladser ved Panum Instituttet på både Nørre Allé og Blegdamsvej. De er alle en del af Blå zone og parkering koster 9 kr./t. Fra lørdag kl. 17 til og med søndag er parkering gratis.

Bus
Buslinien 5A kører direkte til Ravnsborggade fra Nørreport Station – første stoppested efter søerne. Linje 3A standser ved Skt. Hans Torv og linje 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade.

Tog
Den nærmeste station er Nørreport. Herfra kan du gå ad Frederiksborggade (modsat Købmagergade) over søerne til Nørrebrogade og dreje til højre ad Ravnsborggade. Det tager ca. 15 min. Eller du kan også tage buslinje 5A.

Cykel eller gå-ben 
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade. 

Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade. 

Find vej på Krak

http://map.krak.dk/?q=ryesgade+3,+k%C3%B8benhavn+n?search_word=

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/46

Organisation

- Restaurationsselskabet Nørrebro Bryghus A/S - Cvr-nr.  26882451

- Bestyrelse -

Formand: Michael Blønd

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Mogens Jønck

Søren Ask Nielsen

- Ledende medarbejdere -

Jann Madsen, restaurantdirektør: jm@noerrebrobryghus.dk

Morten Jesper Rasmussen, køkkenchef: mr@noerrebrobryghus.dk     

Emil Rosendahl, brygger: microbrew@noerrebrobryghus.dk

 

- Baldersbrønde Bryggeri A/S -

- Bestyrelse -

Formand: Mogens Jønck

Frederik Heegaard

Lars Thuesen

Tommy Petersen 

Michael Blønd

Søren Ask Nielsen
 

 

- Direktion -

Adm. Dir.: Henrik Vang

hv@noerrebrobryghus.dk 

- Ledende medarbejdere -

Jakob H. Hansen, Brygger & Produktionschef: jhh@noerrebrobryghus.dk

Bjørn Klubien, Salgschef: bk@noerrebrobryghus.dk

- Bogholderi- Cvr-nr: 31427797

bogholder@noerrebrobryghus.dk 

 

Kopier tekst link: http://www.noerrebrobryghus.dk/node/47